1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2014 11:22

Ελπιδοφόρα η προσέλευση για τις Προεθνικές U15 στην Εύβοια

Ιδιαίτερα ικανοποιητική και ενθαρρυντική χαρακτηρίζεται για την Εύβοια η ανταπόκριση και συμμετοχή (κυρίως αθλητριών) στην πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) για τις Προεθνικές ομάδες Beach Volley κάτω των 15 ετών.

Το Σάββατο 31/5/2014 στις εγκαταστάσεις του Beach Volley στην Παραλία Καλάμια Νέας Αρτάκης (Crazy Locals) πραγματοποιήθηκε η 2η συγκεντρωτική προπόνηση και έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Εθνικού Σχεδιασμού για αθλήτριες και αθλητές γεννηθείς από το 1999 έως το 2003. (Η 1η συγκεντρωτική προπόνηση είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/5/2014)

Στις δύο προπονήσεις έδωσαν το παρών οι παρακάτω 25 αθλήτριες: Κουσερή Κατερίνα, Μπάνου Αννέζα, Δήμου Ραφαέλα, Αγγελακούδη Παναγιώτα, Χατήρα Βίβιαν, Αλεξίου Άρτεμις, Καραφέρια Κατερίνα, Παναγιωτίδου Μαρίνα, Τανισκίδη Αγγελική, Κοίλιαρη Καλλιόπη, Γκέλη Κωνσταντίνα, Παρασκευά Σταυριέλα, Σιάκκα Ιωάννα, Καρατζά Χρύσα, Δήσου Αναστασία, Μουτάφη Αθηνά, Πασσαλή Ραφαέλα, Μολυβιάτη Νεφέλη, Αγγέλου Γιολάντα, Καρατζιά Ελένη, Γρατσία Δέσποινα, Πρατσόλη Αναστασία, Καπενή Βανέσα, Καλπέρη Νικολέτα, Μπούτσικα Χριστιάνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θεσμός του Open Sessions Beach Volleyball για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Εύβοια, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε αθλήτριες και αθλητές του νομού που ξεχωρίζουν να βρίσκονται στο κατώφλι επιλογής Προεθνικών και Εθνικών Ομάδων.

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Beach Volley Γιάννης Καρκαλής που έχει την ευθύνη του προγράμματος, αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες των συγκεντρωτικών προπονήσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και αφορούν τη Β΄ φάση προπονήσεων και επιλογής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ