1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 15:36

Εντυπωσιακό φινάλε στα 7 τουρνουά των «ebook beach volley series»

Με το NOVASPORTS e-book beach Volley tournament, που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης το Σάββατο 17 Μαΐου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη, ολοκληρώθηκαν τα 7 τουρνουά των “ebook beach volley series”.

Καλύτερη πιστοποίηση για τη μεγάλη επιτυχία των 7 τουρνουά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την συμμετοχή - ρεκόρ 294 ομάδων σε όλες τις κατηγορίες!

Τα 7 τουρνουά των e-book beach volley series ξεκίνησαν στις 16 Μαρτίου. Κάθε ημέρα διεξαγωγής τους αναρτάτο και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς εδώ:
https://itunesconnect.apple.com/WebObjects/iTunesConnect.woa/wo/5.0.15.33.13.3.3

Το NOVASPORTS e-book beach Volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
• Την εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση του Γιάννη Παπαδάκη που με συμπαίκτρια την Νάντια Κατσιάνου στο μεικτό τουρνουά και με συμπαίκτη τον Μάνο Καμμά στο τουρνουά ανδρών κατέκτησε την 1η θέση
• Την Αντζελα Βαμβακούση με 17 βαθμούς και την Νάντια Κατσιάνου με 16 βαθμούς να προηγούνται στη βαθμολογία των ebooks series και να κερδίζουν την αθλητική υποτροφία που παρέχει το beachvolleytraining.gr
• Την πρώτη νίκη σε τουρνουά της Βίκυς Κρομμύδα (με συμπαίκτη τον Ταρκ Κουήν) κατέκτησε το μεικτό τουρνουά στην κατηγορία amateur καθώς και των Δήμητρα Δούκα και Αγγελική Πουλημένου στην κατηγορία amateur γυναικών.
• Την νίκη των Φωτεινή Καραγρηγορίου και Κατερίνας Ράγκου στο ΟΠΕΝ γυναικών σπάζωντας μάλιστα το αήττητο των Νάντια Κατσιάνου και Αντζελας Βαμβακούση.
Τα αποτελέσματα του NOVASPORTS e-book beach Volley tournament έχουν ως εξής:
Στον τελικό του open ανδρών οι Γιάννης Παπαδάκης και Μάνος Καμμάς νίκησαν με 2-0 σετ τον Παντελή Μαρτίνο και Μάρκο Κωνσταντάκη.
Στον τελικό του amateur ανδρών οι Μιχάλης Μιλλίγκος και Δημήτρης Βασιλακόπουλος νίκησαν τους Χρήστο Χήκας και Ακη Πούλιο με 2-1 σετ.
Στον τελικό του open γυναικών οι Φωτεινή Καραγρηγορίου και Κατερίνα Ράγκου νίκησαν με 2-1 σετ τις Αντζελα Βαμβακούση και Νάντια Κατσιάνου.
Στον τελικό του amateur γυναικών οι Δήμητρα Δούκα και Αγγελική Πουλημένου νίκησαν τις Μαρία Πρανδέκα και Βέλη Σαμέρα.
Στον τελικό του open μεικτού οι Νάντια Κατσιάνου και Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Νάντια Μαύρου και Σταύρο Ζαμπάντη.
Στον τελικό του amateur μεικτού οι Ταρκ Κουήν και Βίκυ Κρομμύδα νίκησαν με 2-0 σετ τους Κώστα Ασημακόπουλο και Δήμητρα Δούκα.
Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο : http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv
Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο: http://www.pinterest.com/mtriant/novasports-ebook-beach-volley-series/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ