1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2014 20:59

Μπιτς βόλεϊ μέχρι... τελικής πτώσης στο Wall

Με αστείρευτο κέφι και καλοκαιρινή διάθεση έγινε το Lipton e-book beach Volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 4 Μαϊου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το Lipton ebook beach volley tournament ήταν το πέμπτο από την σειρά των 7 “ebook beach volley series”.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά  αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς .

‘Ετσι, το επόμενο τουρνουά είναι το FORTHNET e-book beach volley series που θα γίνει την Κυριακή 11 Μαίου και θα σηματοδοτήσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο του 6ου βιβλίου με θέμα «Το σέρβις στο μπιτς βόλεϊ».

Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

•    Την καλοκαιρινή διάθεση και το αστείρευτο κέφι των αθλητών και αθλητριών ειδικά στο τουρνουά amateur.

•    Την συμμετοχή 42 ομάδων, 60 αγώνων και 15 ωρών συνεχούς αγωνιστικού προγράμματος που αποτελούν ρεκόρ για μονοήμερο τουρνουά.

•    Την εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση των 14χρονων Μπεν Κλάνσυ και Σάμυ Κουήν που έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς στην κατηγορία amateur.

•    Την Νάντια Κατσιάνου και την Αντζελα Βαμβακούση που έχουν ήδη κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε ebook series και προηγούνται σταθερά στην αντίστοιχη βαθμολογία.

•    Τις πρώτες νίκες σε τουρνουά  των Λιάνα Χατζηγρηγόρη (που με συμπαίκτη τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο κατέκτησαν το μικτό amateur), Τζένης Ευσταθίου (που με συμπαίκτρια την Νάντια Ζαμπιάκη κατέκτησαν το amateur γυναικών)  και Πάνου Πολίτη και Χρήστου Χήντα στο amateur ανδρών.

•    Την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των Μαρία Θεοδωρακέα και Γιώργου Δεναξά που κατέκτησαν το ΟΠΕΝ μικτό

Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Κυριακής 4 Μαϊου 2014 έχουν ως εξής:

Στον τελικό του open ανδρών οι Μάνος Καμμάς και Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Θέμη Αιβαλιώτη και Τάσο Μωραίτη με 2-0 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά

Στον τελικό του amateur ανδρών οι Πάνος Πολίτης και Χρήστος Χήντας νίκησαν με 2-0 σετ τον Βασίλη και Δημήτρη Βασιλακόπουλο.

Στον τελικό του ΟΠΕΝ γυναικών οι Νάντια Κατσιάνου και Αντζελα Βαμβακούση νίκησαν με 2-0 σετ τις Σοφία Ιωακειμίδου και Εριν Κλάνσυ.

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Νάντια Ζαμπιάκη και Τζένη Ευσταθίου νίκησαν με 2-0 σετ τις Δήμητρα Δούκα και Μαριέτα Οθων.

Στον τελικό του open μεικτού οι Μαρία Θεοδωρακέα και Γιώργος Δεναξάςνίκησαν με 2-0 σετ τους Μάνο Καμμά και Αλίκη Παπασιφάκη.

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Λιάνα Χατζηγρηγόρη και Δημήτρης Βασιλακόπουλος νίκησαν με 2-1 σετ μετά από έναν ιδιαίτερο αγώνα τους Μιχάλη Μηλίγγο και Μαίρη Παπά.


Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο:

http://www.pinterest.com/mtriant/lipton-ebook-beach-volley-series/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ