1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2014 14:40

2ο τουρνουά μεικτού στο Olympic Pool Bar του Ρεθύμνου

Ξεκινάμε! Η θερινή αγωνιστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και κάθε αθλητής που σέβεται τον εαυτό του έχει επισκεφθεί έστω και μία φορά την παραλία για το πρώτο ξεμούδιασμα.
Σε αυτό πιστεύουμε πως βοηθήσαμε κι εμείς έχοντας έτοιμο το γήπεδο στο Olympic Pool Bar από τις 10 Απριλίου. Έναρξη λοιπόν και η σεζόν ξεκινάει με το 2ο mixed tournament στο χώρο μας σαν συνέχεια της περυσινής άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Μαίου. Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (εφόσον υπάρξουν) και το κυρίως ταμπλό στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου.

Γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι παίκτες αδημονούν να συναντήσουν ξανά φίλους-αντιπάλους να ζήσουν πάλι όμορφες στιγμές και να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν παίκτες και θεατές να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο με πολλές και ενδιαφέρουσες μάχες στην άμμο...!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ