1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-04-2014 18:49

Τρένο πήγαν οι Καραβή - Πασιαλή και οι Ζωγράφος - Δαμάσκος στο Καράβι

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 40 ομάδων ολοκληρώθηκε το 1ο ερασιτεχνικό τουρνουά Devilion beach volley series της BVA στα πανέμορφα και ανανεωμένα γήπεδα στο Καράβι στο Σχοινιά το Σάββατο 26/4.Τα παιχνίδια χαρακτηρίστηκαν από δυνατές μονομαχίες και όμορφο θέαμα και στις περισσότερες περιπτώσεις κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Το μικτό τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 27/4 αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής και μεταφέρθηκε το Σάββατο 3/5 ξανά στο Καράβι στο Σχοινιά.

Στο τουρνουά των amateur γυναικών μετά από ένα αμφίρροπο τελικό η ομάδα των Καλτσίδη-Καρκασίνα επιβλήθηκε με 2-1 (14-16 ,15-8 ,11-8) των Νικολαϊδου-Βαλεντάκη κάτω από δυνατή βροχή. Στο τουρνουά των senior γυναικών οι Καράβη-Πασιαλή χωρίς να χάσουν σετ σε όλη τη διοργάνωση νίκησαν με 2-0 (15-11, 15-12) τις πολύ μαχητικές Καπόλου-Πάικου. Τέλος στο τουρνουά των ανδρών οι Ζωγράφος-Δαμάσκος νίκησαν με 2-0 (15-7, 15-0) τους Κογκαλίδη-Μαλαματίνα που εγκατέλειψαν στο δεύτερο σετ μετά από 4 παιχνίδια τους συνεχόμενα που κρίθηκαν στο tie-break.

Οι νικήτριες ομάδες και οι ομάδες της 2ης θέσης μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Cryosauna,Coffee and Things, Demon, Contigo, Παραδοσιακό της Λάρισας) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ