1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2014 16:10

Γεωργακόπουλος και Λειβαδιτάκη ο βασιλιάς και η βασίλισσα του 7ου Winter Circuit

Στις 13 Απριλίου 2014  στο 7ο  Winter Circuit Tournament 2013-2014 – King/Queen of the Beach, οι 16 άντρες και οι 8 γυναίκες  με την καλύτερη βαθμολογία στα προηγούμενα 6 χειμερινά τουρνουά ρίχτηκαν στην μάχη για να βγει ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της παραλίας των χειμερινών τουρνουά του συλλόγου.
Σε μια σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα , παρακολουθήσαμε (παρά τις απουσίες σημαντικών αθλητών/τριων) ένα τουρνουά με δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια.

Επάξια, King της παραλίας αναδείχτηκε ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος, και Queen η Λειβαδιτάκη Ελένη που σε όλα τα χειμερινά τουρνουά είχαν μια σταθερά καλή απόδοση, και αυτή η προσπάθεια επιβραβεύτηκε και στον τελικό γύρο.

Ιδιαιτερότητα αυτού του τελευταίου τουρνουά είναι ότι κάθε παίκτης παίζει ουσιαστικά για τον εαυτό του αλλάζοντας συμπαίκτες σε κάθε σετ .

Μετά από 4 γύρους στους άντρες η τελική κατάταξη ήταν: 1)Γεωργακόπουλος Νεκτάριος, 2) Λίτος Μπάμπης, 3) Τζιλιβάκης Αντώνης, 4) Αλεξιάδης Σέργιος

Μετά από 3 γύρους στις γυναίκες η τελική κατάταξη ήταν: 1)Λειβαδιτάκη Ελένη, 2) Βογιατζάκη Ανθή, 3) Μουτσάκη Αντιγόνη, 4) Μαυρεδάκη Μερίνα

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά στο αντίστοιχο μενού “Διοργανώσεις” στο site του συλλόγου.

 

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την «Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53, για τις δωροεπιταγές που έδωσε για τον King και την Queen of the Beach

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ