1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-04-2014 11:56

Kids Festival & χειμωνιάτικο Beach Volley Tour από την BVA

Ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη η συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Βαλκανικής Ένωσης, στην οποία συμμετείχαν και μέλη των Επιτροπών Μπιτς Βόλεϊ, Μάρκετινγκ ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις διοργανώσεις του 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως την ένταξη νέων διοργανώσεων στο καλεντάρι της Βαλκανικής Ένωσης, ενώ την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο Τεχνικός συντονιστής της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της BVA κ. Μπακοδήμος, ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Beach Volley της BVA κ. Ρέρρας και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος της Επιτροπής marketing της BVA κ. Χατζηπαναγιωτου.

Το Kids Festival στην Κωνσταντινούπολη
Το διήμερο 23-24 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Kids Festival. Οι αγώνες (με μεικτές ομάδες) θα διεξαχθούν σε μία από τις κεντρικές πλατείες της Πόλης και η κάθε χώρα θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες, ενώ την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ομάδα από αθλητές του Έβρου.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση, που είχε αναβληθεί το φθινόπωρο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναμένεται να είναι μία πραγματική γιορτή του αθλήματος, καθώς η συνεύερση των παιδιών από τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου θα συνδυαστεί με διάφορες άλλες εκδηλώσεις προκειμένου να αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση του βόλεϊ.

Τα Βαλκανικά πρωταθλήματα
Το Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων θα διεξαχθεί στην πόλη Ιζβοράνι της Ρουμανίας με την συμμετοχή των Ελλάδα, Βουλγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κορασίδων θα διεξαχθεί στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή των Ελλάδα, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων θα διεξαχθεί στην πόλη Πρόμπιστιπ των Σκοπίων και οι δύο όμιλοι διαμορφώθηκαν ως εξής:
Α’ όμιλος: Σκόπια, Βοσνία. Μαυροβούνιο, Βουλγαρία
Β’ όμιλος: Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα Νεανίδων θα διεξαχθεί στην Σουμποτίτσα της Σερβίας και οι δύο όμιλοι διαμορφώθηκαν ως εξής:
Α’ όμιλος: Τουρκία, Βοσνία, Σκόπια, Βουλγαρία
Β’ όμιλος: Σερβία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ρουμανία

Beach Volley Tour και τον χειμώνα
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πάρθηκε μία πολύ σημαντική απόφαση που αφορά το Μπιτς Βόλεϊ καθώς τα μέλη της Βαλκανικής Ένωσης αποφάσισαν να διοργανώσουν Beach Volley Tour (Ανδρών – Γυναικών) και το χειμώνα οπότε και θα διεξαχθούν 4 τουρνουά.
Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αργότερα, ωστόσο τόσο αυτά τα τουρνουά όσο και τα τρία τουρνουά του καλοκαιριού (Senior Beach Volley Tournaments) θα δίνουν πόντους στη διεθνή βαθμολογία.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των Βαλκανικών πρωταθλημάτων
Ανδρών – Γυναικών
1ο τουρνουά (15-17 Αυγούστου) Τιμισοάρα (Ρουμανία)
2ο τουρνουά (22-24 Αυγούστου) Βελιγράδι (Σερβία)
3ο τουρνουά (29-31 Αυγούστου) Καρντζαλί (Βουλγαρία)

U 22 Ανδρών – Γυναικών
13-15 Αυγούστου Τιμισοάρα (Ρουμανία)

U 20 Ανδρών – Γυναικών
22-24 Αυγούστου Θεσσαλονίκη

Πηγή: ΕΟΠΕ

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΝΤΩ Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 14:40 posted by ΜΑΝΤΩ

    ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ?????
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ