1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2014 16:24

Δάνας, Μπόσχος και άλλοι... 10 νικητές στο Wilson e-book beach Volley tournament

Με τη συμμετοχή 39 ομάδων -δηλαδή, τον ανώτατο αριθμό του ταμπλό των συμμετοχών- και με εξαιρετικούς, για άλλη μία φορά, αγώνες, έγινε το Wilson e-book beach Volley tournament. Διοργανωτής ήταν το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 30 Μαρτίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το Wilson ebook beach volley tournament ήταν το δεύτερο από την σειρά των 7 “ibook beach volley series”.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά  αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς .

‘Ετσι, το επόμενο τουρνουά είναι το VOLLEYNEWS e-book beach volley series που θα γίνει την Κυριακή 6 Απριλίου στο ΑΝΙΜΑ club στη Σαρωνίδα και θα σηματοδοτήσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο του 3ου βιβλίου με θέμα «Η άμυνα στο μπιτς βόλεϊ».

 
Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

 

•    Τη συμπλήρωση και των 39 θέσεων του ταμπλό (12 ανδρών, 12 γυναικών και 15 μικτού) ελάχιστη ώρα μετά την ανακοίνωση του.

•    Τη νίκη της ομάδας των “πιτσιρικάδων” Ανδρέα Νικολάρου και Γιώργου Μαρούτση στην κατηγορία amateur.

•    Την εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα εμφάνιση του Λάμπρου Δάνα που με συμπαίκτη τον Αγγελο Μπόσχο κατέκτησαν το τουρνουά ανδρών στην κατηγορία ΟΠΕΝ.

•    Την πρώτη νίκη των Κατερίνα Μπιλιάνη και Μαριλένα Χούτου, την οποία πανηγύρισαν δεόντως, απέναντι στην ομάδα των Λάζαρη-Μανιού που μετά κατέκτησε το τουρνουά.

•    Τις Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή που με την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελικό προηγούνται σαν ζευγάρι στην βαθμολογία των e-books beach volley series.

•    Τη Βέλη Σαμέρα στον πρώτο της τελικό με συμπαίκτη το Βαγγέλη Κοτσαμπά να κατακτά το τουρνουά και την, πρωτοεμφανίιζόμενη σε τουρνουά, Τζένη Ευθυμίου με συμπαίκτη τον Ακη Πούλιο να αγωνίζεται στον τελικό.

 

Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Κυριακής 30 Μαρτίου 2014 έχουν ως εξής:

 

Στον τελικό του open ανδρών οι Λάμπρος Δάνας και ‘Αγγελος Μπόσχος νίκησαν τους Βασίλη Βήχο και Γιώργο Πανουργιά με 2-1 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά.

Στον τελικό του amateur ανδρών οι “πιτσιρικάδες” Ανδρέας Νικολάρος και Γιώργος Μαρούτσης νίκησαν με 2-1 σετ τους Πέτρο Πεδιαδίίτη και Γιάννη Τσαμαντάκη.

Στον τελικό του open γυναικών οι Αντζελα Βαμβακούση και Νάντια Κατσιάνου νίκησαν τις Κατερίνα Καπόλου και Αλεξάνδρα Κορού με 2-1 σετ.

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Αννα Λάζαρη και Βασιλική Μανιού νίκησαν με 2-1 σετ τις Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή.

Στον τελικό του open μεικτού οι Κατερίνα Καπόλου και Στέφανος Χαλεπάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Μίνα Τσαπούρη και Δημήτρη Νικολακάκη.

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Βέλη Σαμέρα και Βαγγέλης Κοτσαμπάς νίκησαν με 2-0 σετ τους Τζένη Ευσταθίου και Ακη Πούλιο.

 

Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

 

Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο:

http://www.pinterest.com/mtriant/wilson-ebook-beach-volley-tournament/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ