1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 17:48

Ξεκίνησαν τα IBOOK beach volley series

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, εξαιρετικούς - για ακόμη μία φορά- αγώνες και συμπληρωμένο το ταμπλό των συμμετοχών, έγινε το CAAN ibook beach Volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 16 Μαρτίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Το CAAN ibook beach volley tournament ήταν το πρώτο από την σειρά των 7 “ibook beach volley series”. Την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς.

Το επόμενο τουρνουά είναι το WILSON ibook beach volley series και θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στο The Wall στην Παλλήνη.

Το 2ο βιβλίο που θα αναρτηθεί θα έχει θέμα «Η υποδοχή στο μπιτς βόλεϊ»

Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:



• Τη συμπλήρωση του ταμπλό ελάχιστη ώρα μετά την ανακοίνωση του.

• Την εξαιρετική εμφάνιση του Πέτρου Παπαδάκη που έπαιξε συμπαίκτης με τον γιό του Γιάννη αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Μπιτς Βόλεϊ είναι από τα λίγα αθλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες συγκινήσεις.

• Την Κέλλυ Γιαννάκη και την Βίβιαν Αραβανή που στο δεύτερο τους τουρνουά έκαναν την ανατροπή και νίκησαν στον τελικό το νεοσύστατο ζευγάρι Τίνα Τάχου - Ιρις Γόντικα.

• Τη νέα νίκη της Νάντια Κατσιάνου στο μεικτό ΟΠΕΝ με συμπαίκτη τον Γιάννη Παπαδάκη και την παρουσία της στον τελικό ΟΠΕΝ γυναικών με συμπαίκτρια την Ιωάννα Θανασούλα.

• Την εξαιρετική προσπάθεια του Παναγιώτη Κεχαγιά, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στην προσπάθεια του να βγάλει μία πολύ δύσκολη άμυνα, συνέχισε απτόητος και νίκησαν με τον συμπαικτη του Βασίλη Καπότη σε έναν πολύ ωραίο τελικό τους Αγγελο Μπόσχο και Γιώργο Χάραρη.

• Τη σταθερή αγωνιστική πορεία σε όλο το τουρνουά των Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Μιχάλη Μιλίγγου που νίκησαν στον τελικό τους Πέτρο Πεδιαδίτη και Γιάννη Τσαμαντάκη.



Τα αποτελέσματα του τουρνουά του Κυριακής έχουν ως εξής:



Στον τελικό του open ανδρών οι Παναγιώτης Κεχαγιάς και Βασίλης Καπότης νίκησαν τους Αγγελο Μπόσχο και Γιώργο Χάραρη με 2-1 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά.

Στον τελικό του amateur ανδρών οι Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Μιχάλης Μιλίγγος νίκησαν με 2-0 σετ τους Πέτρο Πεδιαδίίτη και Γιάννη Τσαμαντάκη.

Στον τελικό του open γυναικών οι Φανή Σάρρα και Αλεξάνδρα Κορού νίκησαν τις Νάντια Κατσιάνου και Ιωάννα Θανασούλα με 2-1 σετ

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Κέλλυ Γιαννάκη και Βίβιαν Αραβανή μετά από ανατροπή νίκησαν με 2-1 σετ το νεοσύστατο ζευγάρι Τίνα Τάχου και Ιρις Γόντικα.

Στον τελικό του open μεικτού οι Νάντια Κατσιάνου και Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν τους Καρολίνα Χρυσοχού και Στέφανο Χαλεπάκη.

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Τατιάνα Παρασκευοπούλου και Ταρκ Κουήν νίκησαν με 2-0 σετ τους Ελεάνα Απειρανθίτη και Φίλιππο Παρλιάρα.



Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :
http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Φωτογραφίες του τουρνουά θα τις βρείτε στο:
http://www.pinterest.com/mtriant/caan-ibook-beach-volley-series/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ