1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2014 19:28

Με Φλαούνα στο Κύπελλο με Ελγκέτα στην... καρδιά (video)

Ο Χόρχε Ελγκέτα έκανε την πρώτη του παρουσία στην προπόνηση της ΑΕΚ στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας. Ο 45χρονος τεχνικός συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Κώστα Μαργαρίτη συναντήθηκε αρχικά με τον πρόεδρο της Ερασιτεχικής Κωνσταντίνο Κωτσάτο και τους υπευθύνους του τμήματος Μάνο Μακρή, Ζαχαρία Καμαρίκο και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση της «Ένωσης» από την εξέδρα του «Μάκης Λιούγκας».

Πριν από την προπόνηση είχε την πρώτη γνωριμία με τον Άκη Φλαούνα αλλά και με ορισμένους παίκτες της ομάδας. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει στην διοίκηση της ΑΕΚ, ο Ελγκέτα θα έχει περίοδο προσαρμογής και δεν θα είναι πρώτος προπονητής στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου στην Καλαμάτα. Ο Ελγκέτα θα έχει στενή συνεργασία με τον Φλαούνα και αφού ενημερωθεί θα κάνει τις προτάσεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είχα καλό ταξίδι και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα επικοινωνία μας με τη διοίκηση. Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του Άκη Φλαούνα και σε αυτή τη φάση θα βοηθήσω όσο μπορώ», δήλωσε ο Ελγκέτα και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα καταστρώσουμε με τη διοίκηση το πλάνο δράσης. Ελπίζω η ομάδα να μην έχει τραυματισμούς και ατυχίες και να πάει πολύ δυνατή στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου στην Καλαμάτα. Πριν από 11 χρόνια στην Καλαμάτα πήρα με τη Νίκαια τον πρώτο μου τίτλο στην Ελλάδα και ελπίζω να μας φέρει και πάλι γούρι».

Για την επιστροφή του είπε:

«Περίμενα από καιρό να επιστρέψω στην Ελλάδα την οποία αγαπώ και έχω φίλους. Τα 4 χρόνια που έπαιξα εδώ ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Ήθελα να επιστρέψω και μόλις έμαθα για την πρόταση της ΑΕΚ είπα αμέσως το «ναι».

Για συγκεκριμένους στόχους δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Ήρθα στην Ελλάδα για να δουλέψω. Επιδίωξή μου είναι μέσα σε οικογενειακό κλίμα να δημιουργήσω μια ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ. Όλα τα άλλα έπονται…

Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Ξέρω τι θέλω. Έχω δουλέψει 4 χρόνια ως προπονητής. Ο ξενιτεμός δεν με φοβίζει. Πατάω γερά στα πόδια μου και το μυαλό μου είναι στο κεφάλι μου. Δεν φοβάμαι να αναλαμβάνω την ευθύνη στις ήττες.

Ο κόσμος είναι ο 7ος και ο 8ος παίκτης κάθε ομάδας. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μου αρέσουν οι όρκοι και οι υποσχέσεις. Να ξέρει μόνο ο κόσμος ότι θα παίζουμε πάντα με καρδιά».

Ο Ελγκέτα είχε συνομιλία με τον Πέτρο Πέτρογλου με τον οποίο τη σεζόν 2000-01 ήταν συμπαίκτες στην Ορεστιάδα. Ο Πέτρογλου σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο πόδι για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που του προκαλεί ενοχλήσεις.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ