1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2014 14:33

Κύπελλο στην Καλαμάτα μετά το 2003

Έντεκα χρόνια μετά το φάιναλ-8 του Κυπέλλου στην Καλαμάτα η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας αναλαμβάνει και πάλι την τελική φάση του Κυπέλλου ανδρών (φάιναλ-4). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας το διήμερο 15-16 Μαρτίου και η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση. Υπενθυμίζεται πως το 2003 η Νίκαια είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό με 3-2 σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της 19ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, επισημοποιήθηκε η ανάληψη του φάιναλ 4 του κυπέλλου από την Καλαμάτα, ενώ ανακοινώθηκε οτι θα διοργανωθεί ένας όμιλος στο CEV Continental Cup από το «Καράβι». Η συγκεκριμένη διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ έχει την χαρακτήρα προ- Ολυμπιακού τουρνουά για το Ρίο.


Αναλυτικά 

Κατά τη 19η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/2) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

- Η φιλοξενία του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανατέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας το διήμερο 15-16 Μαρτίου και η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση.

- Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών «Masters 2014» και του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος 2014.

- Εγκρίθηκε ο Αναπτυξιακός Σχεδιασμός 2014. Σύμφωνα με αυτόν θα πραγματοποιηθούν Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων (για αθλητές / αθλήτριες Κάτω των 16 ετών), Εφήβων - Νεανίδων (Κάτω των 19 ετών) και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών (Κάτω των 22 ετών). 

Στα πρωταθλήματα Κάτω των 16 ετών θα πραγματοποιηθούν Regional και Open τουρνουά, ενώ τα τουρνουά Open Kάτω των 19 ετών θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και στην ίδια τοποθεσία με τουρνουά Masters.

- Αποφασίστηκε να προταθεί η Εθνική Ομάδα μπιτς βόλεϊ γυναικών για το πρόγραμμα υποτροφιών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «Olympic Solidarity».

- Αποφασίστηκε η ανάληψη ενός ομίλου της διοργάνωσης του CEV Continental Cup, που εντάσσεται στη διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου 2014 στις εγκαταστάσεις του «Club Καράβι» στον Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής και θα συμμετάσχουν δύο ομάδες ανδρών και δύο γυναικών από τέσσερις ή πέντε χώρες ανάλογα με την κλήρωση που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες από την CEV.

1 σχόλιο

  • Comment Link Πάνος Κ. Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 11:49 posted by Πάνος Κ.

    Εμείς οι Καλαματιανοί φίλαθλοι που αγαπάμε το βόλεϊ από την εποχή που ήταν στην Α' Εθνική ο Μεσσηνιακός στους άνδρες και ο ΝΟΚ στις γυναίκες, χαιρόμαστε πολύ που πήρε η πόλη μας τη διοργάνωση του Κυπέλλου! Το γήπεδο έχει γίνει πολύ καλό με την επίστρωση ενός υλικού που είναι σαν τάραφλεξ. Μακάρι να είναι μια άριστη διοργάνωση!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ