1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-01-2014 21:06

Ανδριάς, Μανδάλης, Κουμβάκη, Δρακουλάκου Παπαδάκης και Κατσιάνου οι νικητές στο Alkyonides Open

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/1, με απόλυτη επιτυχία το Alkyonides Βeach Volley Open 2014 που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά στο αθλητικό κέντρο Vari Sports Club. Παράλληλα το Vari Sports Club Beach Volley Academy by Efi Sfyri ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με την κοπή της παραδοσιακής  βασιλόπιτας.

Το φλουρί «βρήκε» την αγαπητή σε όλους Σοφία Μπέη που κέρδισε τρίμηνη συνδρομή αξίας 240 ευρώ στο VSC. Παράλληλα, τη διήμερη διαμονή στο φιλόξενο Kalavrita Canyon Hotel & spa κέρδισε η πολύ βελτιωμένη Φραντσέσκα Βάγγερ.

Στο μεγάλο τελικό του ανδρικού τουρνουά μετά από εντυπωσιακό αγώνα, νικητές στους άνδρες αναδείχτηκαν οι Ανδριάς Ν.- Μανδάλης Ν. έναντι των Κόρμπου Γ.-Nτοκάκη Χ με σκορ 2-0 σετ (15-12, 15-8). Παράλληλα, στο ταμπλό των γυναικών διεξήχθη πολύ ισχυρό τουρνουά με συμμετοχή 8 ομάδων. Στον τελικό επικράτησε το δίδυμο των Κουμβάκη Άν.- Δρακουλάκου Ευαγ. ύστερα από την εντυπωσιακή αναμέτρηση με τις Βαμβακούση Αντζ.-  Αργυροπούλου Μ. με σκορ 2-0 σετ (15-13,15-13).

Αργά το βράδυ της Κυριακής το Alkyonides Open 2014 ανέδειξε και τους νικητές του μεικτού, τους Παπαδάκη Γ.-Κατσιάνου Ν., που με νίκη 2-0 σετ (15-9,15-7) επικράτησαν των Κάππα Σ.-Αργυροπούλου Μ.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το Vari Sports Club Beach Volley Academy, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη διοργάνωση της χρονιάς, να συγχαρώ νικητές και ηττημένους και να εκφράσω την ικανοποίηση που αισθάνομαι για το επίπεδο των ομάδων που αγωνίσθηκαν. Οι 26 ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα τουρνουά που εγκαινίασε τα βραδινά παιχνίδια στο νέο γήπεδο των εγκαταστάσεων μας»

Διαβάστηκε 2816 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ