1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2013 22:50

Τριανταφυλλίδης: «Αποτυχημένος ο Εθνικός σχεδιασμός για το Beach Volley»

O Μιχάλης Τριανταφυλλίδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του inside ΚΑΡ web radio και στην εκπομπή inside Match BAll με τον Γιάννη Μιχαλάκη, δίνοντας μια απολαυστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική ομάδα, μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα της volleyleague, αλλά και για την Εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα μίλησε για το αγαπημένο του παιδί… το Beach Volley αναφέροντας σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν το άθλημα, και παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο «εθνικός σχεδιασμός» της Ομοσπονδίας για το άθλημα έχει αποτύχει πλήρως.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή insideMatchBAll:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι υποχρεωμένος να τα χωρέσει, δεν νοείται ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, να μην μπορεί να χωράει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι υποχρεωμένη μια ομάδα που σέβεται τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί και στα δυο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει και το κάνει. Είναι φυσιολογικό και ο αποκλεισμός από το League Cup και οι δυο ήττες που έχει κάνει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όλα είναι πιθανά. Στο Champions League είναι δύσκολο να διακριθείς, γιατί τα μπάτζετ είναι άλλα, πιο μεγάλα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να μείνει στην κατηγορία. Έπρεπε να εξυγιανθεί η ομάδα πλήρως. Να κτιστεί η ομάδα με υγεία, από τη βάση της. Το έλεγα από πέρυσι τον Δεκέμβριο, πριν φύγει ακόμα οπ Στέλιος Καζάζης. Σαν ομάδα πάντως φέτος, έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, μερικά από αυτά θα μπορούσε να τα πάρει και να μην είναι σε αυτή τη θέση. Είναι υπολογίσιμη ομάδα. Κανείς δεν πάει να παίξει με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι θα πάω απλά και θα κερδίσω. Έχει καλούς Έλληνες παίκτες, οι ξένοι ωστόσο δεν έχουν δείξει ακόμα αμφισβητούνται. Δεν ξέρω ίσως να είναι νωρίς ακόμα. (για την κίνηση του Ηλία Μιχαλαριά). Ήταν μια γενναία κίνηση, οι άνθρωποι μπήκαν μπροστά και έχουν βοηθήσει και ηρεμήσει την κατάσταση».

Για το Μπιτς Βόλεϊ: «Λάθος ο εθνικός σχεδιασμός, εκ του αποτελέσματος. Δεν γίνεται να μην είναι στον σχεδιασμό οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης, οι οποίοι έφεραν την μεγαλύτερη επιτυχία στο ανδρικό Beach Volley. Ποιος εκπόνησε αυτόν το Εθνικό σχεδιασμό; Έχοντας πάρει τα δεδομένα της Βραζιλίας, ωστόσο εκεί η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες αθλητές που ανταγωνίζονται, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Στον Εθνικό σχεδιασμό υπάρχει και η Εθνική ομάδα γυναικών, με την Βίκη Αρβανίτη και την Πέννυ Καραγκούνη, τα αποτελέσματα τους στον πρώτο κύκλο του σχεδιασμού είναι τα χειρότερα της τελευταίας 20ετίας. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν ο Εθνικός σχεδιασμός έχει αποτύχει, μέχρι αυτή την στιγμή. Πρέπει κάποιοι να προβληματιστούν και να αλλάξουν κάτι. Όλοι μας είμαστε δίπλα τους, ωστόσο ο Εθνικός σχεδιασμός είναι 100% αποτυχημένος. Το να στέλνουν σε δικαστήριο τον Κοτσιλιάνο είναι αφορισμός! Ευτυχώς το πήρανε πίσω. Θα ήταν αδιανόητο να συμβεί. Η ΕΟΠΕ μας βλέπει ανταγωνιστικά και δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε. Δεν μπορείς να το δεις ανταγωνιστικά».

Για τις Εθνικές ομάδες: «Πρέπει να συμμετέχουμε στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Ας μην μιλάμε για διάκριση. Το θέμα είναι να είμαστε παρόντες! Για τις γυναίκες πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ πιο δύσκολη η διάκριση».

 

1 σχόλιο

  • Comment Link hellas Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 08:41 posted by hellas

    εσεις τα λετε κυριε Τριανταφυλλιδη αλλα οι κυριοι της ΕΟΠΕ κλεινουν τα αυτια τους προκλητικα,αγνοωντας ακομα και τα εξοφθαλμα αποτελεσματα!Τα τραγικα αποτελεσματα της εθνικης γυναικων μας τα παρουσιαζουν ως μια σπουδαια παρακαταθηκη για το μελλον!! η εθνικη μας, μας πηγε οντως 20 χρονια πισω αλλα ας εξαιρεσουμαι απο αυτη την παροδια, την μεγαλη Βικη Αρβανιτη που εχει προσφερει τοσα πολλα στο ελληνικο αθλητισμο!!η Βικη οπως επαιζε τα τελευταια χρονια επαιξε και φετος,αλλα μια παικτρια δεν αρκει για να φερει καλα αποτελεσματα.Ας ΣΚΕΦΤΟΥΝ οι αρχοντες της ΕΟΠΕ οτι με ολοσελιδα αρθρα για πριγκηπισσες της αμμου και ολες αυτες οι προωθητικες ανοησιες μεσω τυπου,δεν φτιαχνουν αθλητριες! πανε πισω την Ελλαδα μας, που τωρα περισσοτερο απο ποτε εχει αναγκη απο αξιοκρα τια και διακρισεις!!!! Υ.Γ κυριοι που αξιολογητε τα σχολια παρακαληστε θερμα να μην "εξαφανισετε"και αυτο το σχολιο.ευχαριστω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ