1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2013 15:49

Γιώργος Μελισσουργός: «Ντροπή...»

O Γιώργος Μελισσουργός με ανοικτή επιστολή του στον Τύπο συμπαραστέκεται στο πλευρό των Γιώργου Κοτσιλιάνου, Νίκου Ζουπάνη και επικρίνει την στάση της διοίκησης της ΕΟΠΕ έναντι των αθλητών που σημείωσαν τη μεγαλύτερη διεθνή επιτυχία στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ ανδρών.

Μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μπορεί να χαρακτηρίσει τη στάση της ΕΟΠΕ και των εκπροσώπων της για το θέμα της μεγαλύτερης διάκρισης όλων των εποχών των αθλητών του αντρικού Μπητς Βόλεϊ.

Μικροψυχία, εκδικητικότητα, πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας, και το σύνδρομο του τσοπανόσκυλου (γαυγίζει για να μπει μέχρι και το τελευταίο … πρόβατο στο μαντρί), σε όλο τους το μεγαλείο!

Και φυσικά κανένας σεβασμός στον ιδρώτα των αθλητών (αλλά θα μου πείτε, από ποιους το περιμένουμε αυτό; Από αυτούς που διαλύσανε τις ομάδες τους; Ή από αυτούς που δεν έχουν ομάδες; Ή από αυτούς που δεν έχουν παίξει ποτέ σε ομάδα;)

Αντί λοιπόν να διαβάσουμε ως ΟΦΕΙΛΑΝ, αυθημερόν διθυραμβικά σχόλια και επαίνους στο «περίφημο» site της ΕΟΠΕ, για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΕΪ – ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 5ης Θέσης από τους Γιώργο Κοτσιλιάνο-Νίκο Ζουπάνη, ΣΤΟ GRAND SLAM της ΚΙΝΑΣ, αντίθετα το πέρασαν εντελώς απαρατήρητο, σαν να μην έγινε ποτέ!

Και σαν να μη έφτανε αυτό όταν οι δημοσιογράφοι προσκάλεσαν άμεσα τους αθλητές στην εκπομπή «ΦΙΛΕ» της NOVA, αναγνωρίζοντας τη τεράστια επιτυχία τους, η ΕΟΠΕ, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επικρίνει ό,τι δεν της αρέσει να ακούει, δηλαδή την αλήθεια για τα χάλια της!

Ας πάρουμε λοιπόν με τη σειρά, τη παρωδία των δηλώσεων που διαβάσαμε:

1) Οι αθλητές ποτέ δεν αρνήθηκαν την κλήση τους στις Εθνικές ομάδες και στον επονομαζόμενο «Εθνικό Σχεδιασμό».

Το μόνο που αρνήθηκαν, ήταν να υπογράψουν την απαράδεκτη από κάθε άποψη, Λεόντειο δήλωση που απαίτησε η Ομοσπονδία (διαφορετική για κάθε αθλητή), με την οποία οι αθλητές θα αναλάμβαναν μόνον υποχρεώσεις (και μάλιστα για 4 χρόνια!!!) (Τέτοιο εκπληκτικό σχεδιασμό έχει η Ομοσπονδία μας;;;…), χωρίς να έχουν κανένα απολύτως όφελος, αφού η Ομοσπονδία δεν δεσμεύεται από το συμφωνητικό σε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!

(Για του λόγου το αληθές, προκαλούμε την Ομοσπονδία να Δημοσιοποιήσει το Συμφωνητικό που ζήτησε να υπογράψουν οι αθλητές, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του!.. Αλλά βλέπετε δεν θα το κάνουν ποτέ!!!...)

2) Είναι αδιανόητη η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ της δήλωσης της ΕΟΠΕ ότι «δεν λειτουργεί εκδικητικά, αφού ενέκρινε τη συμμετοχή των δύο αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις, όποτε εκείνοι το έχουν ζητήσει»

Τι μας λέτε τώρα;!!!

Πρώτον, και μόνον που αναφέρεται η λέξη «εκδικητικά», είναι σαφές ότι υπάρχει εκδικητικότητα στο μυαλό τους!

Μόνον ένας άρρωστος άνθρωπος θα μπορούσε να σκεφθεί να «εκδικηθεί» κάποιους αθλητές, οι οποίοι δεν έχουν κάνει απολύτως καμία εχθρική πράξη κατά της Ομοσπονδίας, αλλά απλώς αρνήθηκαν να υπογράψουν το επαίσχυντο συμφωνητικό υποτέλειας!

Δεύτερον, ποιοι είναι οι κύριοι που θεωρούν ότι ο κόπος των αθλητών είναι τσιφλίκι τους, και θα τους κάνουν τη «χάρη» να εγκρίνουν τη συμμετοχή τους ή μη σε διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες πηγαίνουν στα ταξίδια με προσωπικά τους χρήματα, πληρώνουν τον προπονητή τους με προσωπικά τους χρήματα και δεν κοστίζουν ούτε ένα Ευρώ στην Ομοσπονδία;

Αλλά αντίθετα, τιμούν διεθνώς την Ελλάδα!

Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι το θράσος τους θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να μην εγκρίνουν την συμμετοχή των αθλητών σε κάποια διεθνή διοργάνωση που θα πάνε με προσωπικά τους έξοδα;

Αν το δούμε και αυτό από αυτή την Ομοσπονδία, θα τα έχουμε δει όλα!!...

3) Τι το ήθελε και έπιασε τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ;

Μιλάνε ποτέ για «σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;…»

Να θυμίσουμε σε όλο το Ελληνικό Βόλεϊ, ότι από τη δημιουργία του ΣΕΦ, μέχρι τη καταστροφική ανάληψη της διοίκησης από τη παρούσα διοίκηση, το ΣΕΦ κατασκευάστηκε με έξοδα της Ομοσπονδίας, και όλα τα χρόνια, όχι μόνο ήταν στην απόλυτη διαχείριση της ΕΟΠΕ, αλλά και απέφερε και σημαντικά έσοδα!

Και να θυμίσουμε σε όλους, ότι από τους λάθος χειρισμούς της καταστροφικής αυτής διοίκησης, το ΣΕΦ ΧΑΘΗΚΕ σε μία νύχτα από τα χέρια της ΕΟΠΕ, η οποία έφτασε τώρα στο σημείο, όπως σωστά λέει στις δηλώσεις, να ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!

Με τέτοια «ατράνταχτα» επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται από τους διοικούντες, καταλαβαίνει εύκολα κανείς το επίπεδο για το οποίο μιλάμε!...



4) Για το site, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους!...

Ο κόσμος του βόλεϊ ενημερώνεται από το VOLLEYNEWS και τα άλλα ιδιωτικά sites, αγνοώντας επιδεικτικά το ανεπαρκέστατο site της ΕΟΠΕ, που η λέξη αντικειμενικότητα του είναι άγνωστη.

Το γεγονός όμως παραμένει, ότι το site αυτό, δεν ανέφερε καν, με τον τρόπο που άρμοζε, και αυθημερόν, τη τεράστια επιτυχία των αθλητών.

5) Και τελειώνουν οι δηλώσεις, λέγοντας με τον συνηθισμένο τρόπο που χειρίζεται τα θέματά της η Ομοσπονδία, ότι «αν δεν μπούνε στο μαντρί, δηλώνοντας πίστη και υποταγή, δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία…»

ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

(αλλά ποιος την έχασε για να την βρουν κάποιοι, κάποιοι…)


Και βέβαια, το πιο ανήθικο από όλα, θα είναι να δούμε στο μέλλον, να χρησιμοποιούνται οι βαθμοί που έχουν διεθνώς μαζέψει οι αθλητές αυτοί, και να στέλνει με αυτούς τους βαθμούς η Ομοσπονδία άλλους αθλητές σε διεθνείς διοργανώσεις, ακόμα και στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας!!...

Αντί η ΕΟΠΕ να σταθεί αρωγός στην συγκινητική προσπάθεια της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΕΙ, αναλώνεται σε πικρόχολα και ανακριβή σχόλια μικροπολιτικής, λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο!...

Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσει άραγε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ή ο Υφυπουργός Αθλητισμού όταν τα μάθουν αυτά;…


Γιώργος Μελισσουργός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ