1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-09-2013 11:13

BVA και The Wall Sport Climbing Center ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η ακαδημία BVA του Παναγιώτη Ζακυνθινού ενώνει τις δυνάμεις της με το The Wall προκειμένου να υπάρξουν οι καλύτερες συνθήκες εκμάθησης μπιτς βόλεϊ
«Η BVA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το The Wall Sport Climbing Center στα νέα γήπεδα beach volley στον Άγιο Κοσμά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται  για δύο άριστα διαμορφωμένα γήπεδα beach volley που διαθέτουν χαλαζιακή άμμο και φωτισμό, και βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό, δίπλα από το Ολυμπιακό Καταδυτήριο.

Στο χώρο αυτό θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, από τον Οκτώβριο του 2013, τμήματα εκμάθησης του beach volley όλων των επιπέδων και των ηλικιών από τους εξειδικευμένους προπονητές της BVA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των τμημάτων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6942404628»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ