1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2013 15:51

Εντυπωσιακή ...αρχή στον Αγιο Κοσμά

Με άριστες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το “10th The Wall beach volley tournament” που διοργάνωσε το The Wall σε συνεργασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Παύλο Μπελιγράτη, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα  νέα γήπεδα μπητς βόλει στο The Wall action park στον Αγιο  Κοσμά.



Το τουρνουά είχε ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Την ολοκλήρωση των συμμετοχών σε μεικτό και αντρικό την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης του τουρνουά.

Την πολυνίκη του τουρνουά Νάντια Κατσιάνου που νίκησε και το γυναικείο και το μεικτό τουρνουά αντίστοιχα

Τις άριστες εντυπώσεις των συμμετοχόντων για την ποιότητα των εγκαταστάσεων (άμμος, φωτισμός κ.α)

Την επιβεβαίωση για άλλη μία φορά ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνεργασία με την τεχνογνωσία αποτελούν τα τελευταία χρόνια τον πυλώνα της ανάπτυξης του μπητς βόλει στην Ελλάδα.


Στο τουρνουά Γυναικών, στον τελικό οι Νάντια Κατσιάνου/Σόφη Κιρκινέζου νίκησαν με 2-0 σετ τις Εριν Μιντάζ/Λόριν Χολμς. Στο τουρνουά Μεικτού,  στον τελικό οι Νάντια Κατσιανού/Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν  τους  Φανή Σάρρα/Μιχάλη Κόκκινο. Στο τουρνουά Ανδρών,  οι Μιράν Τσαλικιάν/ Δημήτρης Κλειδόπουλος νίκησαν  τους Γιάννη Παπαδάκη/Γιώργο Καρυπίδη.

Διοργανωτές, αθλητές και αθλήτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου  για το  7ο  CAAN Beachvolleytraining tournament που θα γίνει στο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ