1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2017 19:31

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Θέτιδα και ντεμπούτο Τουρσούγκα

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και υποδέχεται αύριο για τη 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών τη Θέτιδα. Μάλιστα ντεμπούτο με τους νεοφώτιστους θα κάνει ο Σούλης Τουρσούγκας με βοηθό τον Δήμο Φιλιππάτο.
Παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ζητά προσοχή -καθότι η Θέτιδα είναι ενισχυμένη- αλλά και μια καλή εμφάνιση.

Στη Θέτιδα γνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης και ήδη το μυαλό τους είναι στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Κοβάτσεβιτς: «Περιμένω καλή εμφάνιση»

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο έχει ενισχύσει το ρόστερ της και σίγουρα θα είναι πολύ πιο δυνατή αντίπαλος απ’ ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Κι εμείς όμως από την πλευράς μας έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες και περιμένω από την ομάδα μετά τις καλές εμφανίσεις με την Θήρα και την CSM Βουκουρεστίου να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παίξουμε καλό βόλεϊ», είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Τουρσούγκας: «Προετοιμαζόμαστε για την Ηλιούπολη»

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όλη η προετοιμασία που γίνεται είναι ουσιαστικά για την αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ