1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2018 22:17

Αφιέρωση στις γυναίκες της ζωής του από τον Σωτήρη Πανταλέοντα

Στην γυναίκα του, Κλεοπάτρα που προσέχει τις κόρες τους, Μελίνα και Νάντια όσο αυτός είναι στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αφιέρωσε το βραβείο του MVP ο Σωτήρης Πανταλέων.
«Αφιερώνω αυτή την ατομική διάκριση σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου και κυρίως στη σύζυγο μου Κλεοπάτρα και στις κόρες μου Μελίνα και Νάντια. Περνάω πολλές ώρες στα γυμναστήρια για να βρίσκομαι πάντα σε άριστη κατάσταση, μακριά από τα παιδιά και η σύζυγος μου κρατάει την οικογένεια. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτές», είπε αρχικά ο Σωτήρης Πανταλέων και πρόσθεσε:

«Πράγματι όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη. Ο Παναθηναϊκός περνάει μία χρονιά αναδιοργάνωσης και σύντομα θα επιστρέψει στο δρόμο που του αξίζει. Δεν θέλω να προκαταλάβω τίποτα. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά της σεζόν αλλά από το μέχρι τώρα δείγμα η ομάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά και αναδεικνύουμε νέους αστέρες που έχει ανάγκη το άθλημα συνολικά. Η αρχή για την ανάκαμψη έχει γίνει και σταδιακά η ομάδα και το τμήμα συνολικά θα ανεβαίνει επίπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ