1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2024 16:02

O Γιάννης Καλμαζίδης στον ΟΦΗ

Ο Γιάννης Καλμαζίδης επιστρέφει στην  Volley League  ανδρών και αναλαμβάνει τον νεοφώτιστο ΟΦΗ

To 2022 o Γιάννης Καλμαζίδης αποχαιρετούσε το πρωτάθλημα ανδρών και τον Δεκέμβριο 2022 ανέλαβε την ομάδα γυναικών του Παναθηναϊκού. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό άρχισε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του, που βρέθηκε στο όνομα του Σέρβου Νέσιτς. Στις 10 Μαρτίου 2024 μετά την απώλεια του Κυπέλλου στο Λουτράκι ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του.

Ο Καλμαζίδης είναι προπονητής on the road, αφού έχει περισσότερες επιτυχίες όταν αναλαμβάνει μια ομάδα εν μέσω πρωταθλήματος απότι όταν την στήνει ο ίδιος. ΄Έτσι πήρε τίτλους σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. 

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης συνεχίζει και παίζει στον ΟΦΗ

Στην Ελλάδα δούλεψε σε Ηρακλή, Ολυμπιακό βοηθός του σπουδαίου Άντερς Κρίστιανσον και μετά βοηθός του Γκουλινέλι. Η απόλυση του Ιταλού τον έφερε στην πρώτη γραμμή και εργάστηκε σε Παναθηναϊκό (άνδρες, γυναίκες), στην Κύπρο, στον Λίβανο, στα Εμιράτα και στην Εσθονία.  Πανηγύρισε 7 πρωταθλήματα ανδρών, είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος και 1 γυναικών. Μαζί 4 κύπελλα ανδρών και 1 Λιβάνου.

Είναι από τους ελάχιστους Έλληνες προπονητές που ζουν από το βόλεϊ και δεν εξαρτάται από το δημόσιο και τα σώματα ασφαλείας όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι του.

Στον ΟΦΗ δεν συνεχίζει ο Αντωνιάδης γιατί αναμένεται να διοριστεί ως καθηγητής σωματικής αγωγής, ενώ η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, την έφτιαξε ο Ζλατιλίδης που ως θρακιώτης εμπιστεύεται τους συμπατριώτες του. Δεληκώστας, Αντωνιάδης και Καλμαζίδης εκ συγγενείας. 

Στο ρόστερ του ΟΦΗ προστέθηκε και ο 42 χρονος Ανδρέας Ανδρεάδης που θα βοηθάει τον Καλμαζίδη και στις προπονήσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ