1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2018 17:38

Νέα σελίδα, νέα πορεία για τον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων (video)

Σε μία πολύ ιδιαίτερη και γιορτινή εκδήλωση και με το σύνθημα «νέα σελίδα, νέα πορεία» ο ΑΟΝΣ Μίλων παρουσίασε τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών και των ομάδων του που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στα νέα πρωταθλήματα της Β΄Εθνικής 2018-19.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Galaxy παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και εγκαινιάστηκε και η συνεργασία με τον Παντελή Ταρνατόρο ο οποίος ανέλαβε το μάνατζμεντ των τμημάτων βόλεϊ του Μίλωνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης καλοσώρισε τους παράγοντες του συλλόγου, τους προπονητές, τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος σε όλα τα τμήματα και ειδικά στο βόλεϊ που σε επίπεδο υποδομών έχει σαρώσει όλους τους τίτλους.

Ακολούθησε η παρουσίαση των αμάδων ανδρών και γυναικών, αρχικά τα νέα αποκτήματα και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όσοι ανανέωσαν τα δελτία τους. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μάνος Καλημεράκης έβαλε στόχο την άνοδο στην Α2 γυναικών και ο Χρήστος Ντόζης ως πρώτο στόχο την άνοδο στην Α2 και μεγάλο στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Volley League.

Δείτε σε video όλη την εκδήλωση και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων και του προέδρου του συλλόγου.

 

milonnea.jpgsakellaridis-women.jpgmilon1men.jpgntozis-panousos.jpgmilonwomen.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ