1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2024 22:49

Η Νικόλοβα που εκδιώχτηκε από την ΑΕΚ πήγε στην Κορέα

Μετά την κουβανή Γκιζέλ Σίλβα, άλλη μια παλικτρια της ΑΕΚ η Νικόλοβα θα παίξει στο δύσκολο, αλλά προσοδοφόρο κορεατικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. Μόνο που η Νικόλοβα εκδιώχτηκε στη μέση της χρονικάς, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη. Η Σίλβα θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην Κορέα. Η Νικόλοβα πήρε μια από τις τέσσερις θέσεις που άνοιξαν στο ασιατικό πρωτάθλημα.
Η 20χρονη (17/05/2003) διαγώνια, ύψους 1,88 μ. με καταγωγή από την Βουλγαρία ξεκίνησε την καριέρα από της από την VK Beroe, ενώ την προπερσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της FC Argeș Pitești. Μάλιστα, στη Ρουμανία ψηφίστηκε ως η καλύτερη σέρβερ με 60 άσους, αλλά ήταν και η καλύτερη διαγώνια με ranking 0.626. Επίσης, ήταν η καλύτερη διαγώνια το 2017 στο Ευρωβόλεϊ κάτω των 16, ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών Βουλγαρίας από το 2021. Εκείνη τη χρονιά, η Βουλγαρία κατέκτησε το Golden League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ