1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2018 06:10

Αρβανιτοπούλου: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αν και βρίσκεται στο Αιγάλεω λίγους μήνες, η Βάσια Αρβανιτοπούλου, έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση με την παρουσία της στην γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω στην Pre league αλλά και στην ομάδα των νεανίδων.

Η πανύψηλη Πατρινή κεντρική (1μ88) του «Σίτι» που κυριάρχησε στο φιλέ και φρόντισε να «σβήσει τα φώτα», με τα φοβερά μπλοκ της, στις επιθέσεις του Ολυμπιακού αλλά και να τελειώσει πολλούς πρώτους χρόνους, σχολίασε για την εκπληκτική κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ: « Είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην κατάκτηση το τροπαίου.

Είχα κερδίσει τίτλους με τον Απόλλων Πατρών στα αναπτυξιακά της ΕΣΠΕΠ αλλά αυτό το κύπελλο ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Παίξαμε μέσα σε μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι μας στην έδρα μας, αγωνιστήκαμε με φοβερό πάθος, μεγάλη πίστη και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε μεγαλύτερη απόδειξη αποτελεί, η τεράστια ανατροπή που πετύχαμε στο τρίτο σετ, όπου ο αντίπαλος μας είχε ξεφύγει με σημαντική διαφορά στο σκορ.Πλέον ελπίζω να προχωρήσουμε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να περάσουμε στο F4 της διοργάνωσης. Αφιερώνω το τρόπαιο στην οικογένεια μου, στην κοουτς και στις συμπαίκτριες μου και εύχομαι να έχουμε ανάλογες χαρές στο μέλλον»

Φωτό: Δημήτρης Αντωνάκης

 

Διαβάστηκε 772 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ