1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου η Ευφροσύνη Αλεξάκου. Η ανακοίνωση της ομάδας της Ν. Σμύρνης για την ανανέωση με την 23 χρονη ακραία σκόρερ αναφέρει:
Με πρωταθλητή τον Μελισσιακό των αδελφών Καραγκούνη ολοκληρώθηκε η Τοπικής 2 Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ. Στην αυλαία της κανονικής περιόδου ο σύλλογος των Μελισσίων νίκησε 3-0 τις Αμζόνες Αχαρνών και τερμάτισε πρώτος με 71 πόντους και 24/26 νίκες.
Την ενεργοποίηση της «βόμβας», Εύα Χαντάβα, ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Η 33 χρονη (1μ88) πολύπειρη πρώην διεθνής ακραίας επιστρέφει και πάλι στη Volley League μετά από απουσία δύο ετών, όπου αγωνίστηκε στην Α2 της Ιαπωνίας με την φανέλα της Γκούνμα.
Πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Περούτζια καθώς στον τέταρτο τελικό , «έσπασε» την έδρα της Μόντσα με 1-3 (25-19, 23-25, 25-27, 20-25) στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ και τελείωσε τη σειρά με «3-1» νίκες.
Την αποθέωση για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες γνώρισαν και πάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» μετά το πάρτι τίτλου το Σαββατο (27/4) στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» για την επική κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ρέντη, έκαναν το γύρο του θριάμβου και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου.
Απολυτη κυρίαρχος στην Ιταλία για άλλη μια χρονιά, αναδείχτηκε η Ιμόκο Κονελιάνο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε «μπρέικ» τίτλου στον τέταρτο τελικό, στην έδρα της Σκαντίτσι στη Φλωρεντία με 1-3 (25-23, 17-25, 17-25, 21-25) και πήρε το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες συνολικά.
Την επιστροφή του στην Α2 γυναικών πανηγυρίζει ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον αγώνα ανόδου κόντρα στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό επικράτησε με 3-0 σετ και μαζί με την Νίκη Αλεξανδρούπολης εξασφάλισαν το εισιτήριο για την Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.



Η Ηλιούπολη πήρε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Α2 ανδρών. Ο ΓΣΗ που φιλοξένησε και το τουρνουά ανόδου νότου επικράτησε την τελευταία ημέρα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ Ρόδου και μαζί με τον Παμβοχαϊκό και την Ένωση Γαλατσίου έκλεισαν θέση για την Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
Η Χρυσή Βίβλος της Volley League Γυναικών.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η σύζυγος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου η Ελευθερία Κούκου παρακολούθησε τον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, παρέα με την Πόλα Κίτσου.
Σελίδα 1 από 4993

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ