1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2013 19:43

«Παίξαμε κοντά στις δυνατότητές μας»

Νακόν Ρατσασίμα, Ταϊλάνδη - Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Κουμάνταρος
Δικαιωμένος αισθανότα μετά τον αγώνα με τη Σλοβενία ο δύο ομοσπονδιακοί τεχνικός, αφού ο Δημήτρης Φλώρος υπογράμμισε ότι ήταν μια νίκη που την άξιζε πέρα για πέρα η Εθνική. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε ήδη πίσω του το παιχνίδι με τις Σλοβένες, καθώς μέσα σε λίγες ώρες πρέπει να προετοιμάσει εκείνο που έπεται, δηλαδή τον αυριανό αγώνα με την Τουρκία (14:00 ώρα Ελλάδας).


«Σήμερα παίξαμε κοντά στις δυνατότητές μας. Κάναμε καλό παιχνίδι και αν δεν υπήρχαν δύο ανάποδα σφυρίγματα στο 2ο σετ, θα είχαμε τελειώσει με 3-0. Εν πάση περιπτώσει, αυτό δεν μπορούσε να μας σταματήσει. Ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια» είπε ο τεχνικός των Κορασίδων, κ. Φλώρος.

«Η Σλοβενία είναι μια ομάδα που την ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Την κερδίσαμε δύο φορές στο Πανευρωπαϊκό, δεν είχαν μυστικά από μας. Τώρα βλέπουμε τον αυριανό αγώνα με την Τουρκία. Είναι ένα συγκρότημα που δεν έχει σχέση με εκείνο που κατάκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011, αλλά δεν παύει να είναι μια σκληρή ομάδα και θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας. Τον τελευταίο καιρό μας είχαν νικήσει δύο φορές, εμείς μία οπότε περιμένουμε. Σήμερα κερδίσαμε τέσσερις θέσεις, αύριο θέλουμε να προσθέσουμε άλλες δύο» πρόσθεσε ο Μακεδόνας τεχνικός, εννοώντας ότι αν η Ελλάδα νικήσει, θα παίξει για τις θέσεις 9-10 ενώ στην αντίθετη περίπτωση για τις θέσεις 11-12.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ