1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2013 10:43

Γρίφος για τους ομοσπονδιακούς ο προγραμματισμός του 2013

Συνάντηση των ομοσπονδιακών προπονητών είχε προγραμματιστεί χθες το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ με σκοπό να βγάλουν τον προγραμματισμό των Εθνικών ομάδων για το 2013. Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και με τις πολλές διοργανώσεις που συμπίπτουν επιβαρύνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Για παράδειγμα το βασικότερο πρόβλημα αναμένεται να το αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Τζούριτς καθώς θα πρέπει να είναι στην Εθνική Ανδρών για τα μπαράζ με το Βέλγιο στο τελευταία 10ημέρο του Μαϊου αλλά και στην πρόκριση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που είναι λίγες ημέρες αργότερα, ενώ το Μάιο έχει προγραμματεί και το Μουντιάλ συλλόγων στο Κατάρ, ενώ εάν η Τρεντίνο φτάσει μέχρι τον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος και συμμετάσχει και στο Μουντιάλ συλλόγων τα πράγματα θα στενέψουν δραματικά. Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Εθνικές ομάδες υποδομής. Ειδικά τα παιδιά της Εθνικής Κορασίδων είναι πολύ πιεσμένα διότι τον Απρίλιο έχουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σύντομα θα πρέπει να προετοιμαστούν αλλά παράλληλα να μην χάσουν και τα μαθηματα τους.

Όλοι οι ομοσπονδιακοί συμφωνούν επίσης για τις Εθνικές ομάδες υποδομής πως θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για νέο σχεδιασμό που θα περιλαμβάνει και τη φοίτηση των επίλεκτων αθλητών σε ίδιο σχολείο ώστε να υπάρχει εννιαία πολιτική προετοιμασίας, χωρίς μετακινήσεις αλλά και να δίνονται αγώνες προετοιμασίας. Ο όλος προγραμματισμός θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το volleynews.gr συνάντησε τους ομοσπονδιακούς και κατέγραψε τη συνάντηση τους. Στη φωτογραφία από δεξιά είναι ο Αλέκος Λεώνης, ο Τάκης Φλώρος, ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Σωτήρης Δρίκος και ο τεχνικός συντονιστής Περικλής Μπακοδήμος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ