1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-05-2015 11:59

Πρωταθλητής παγκορασίδων ο Φοίβος Μελισσίων

Στον τελικό του πρωταθλήματος Παγκορασίδων η ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων΄΄ Ο Φοίβος΄΄ επικράτησε στο κατάμεστο γήπεδο Μελισσίων της ομάδας του ΓΣ Κηφισιάς΄΄Ο Ηρακλής΄΄με 3-1 (15-25,25-21, 26-24, 25-22) και κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Μαρκάτσας Β., Κυργιαλάνη Β., Παπανικολάου Α.


ΣΦΑ Μελλισίων΄΄ Ο Φοίβος΄΄ (Μπακρατσά Μ.): Καρατζίκου Χ., Νταλ λ., Καραντάνη Ι., Μέγγου Ε., Σκανδάλη Φ., Σκανδάλη Κ., Βασιλείου Ε., Μπουκουράκη Ε., Κυριακού Θ., Τατούλη Β., Μοσχονά Μ., Γεωργακοπουλου Ι.

ΓΣ Κηφισιάς΄΄Ο Ηρακλής΄΄ (Μαρτζουκάκη Ε., Πολύζος Σ.): Κοττά Χ., Αρμάου Ρ., Ντόκα Ι., Μολδοβανίδη Χ., Ρεστεμή Ι., Στατέλη Α., Κουτσούκου Ε., Σωτηροπούλου Ε., Σουρλή Φ., Περγάντη Ε., Τσελέπη Γ., Χουντά Σ.

Η ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο νικώντας την ομάδα του ΑΟ Νέοι Βύρωνος με 3-2 σετ (11-25, 17-25, 25-10, 25-22, και 15-11) .

Διαιτητές: Πρέντζας Σ., Μαυρικίδου Κ., Παπανικολάου Α.


ΑΟ Μαρκοπούλου (Καλαρά Μ.): Χαριτωνίδη Ι., Λεπενιώτη Ρ., Γεωργατζή Ι., Δήμα Δ., Καρακάση Ε., Μεθενίτη Κ., Μπαμπίρη Μ., Σιδέρη Ε., Αλαγιάννη Α., Πλακίδα Ε., Κωτσάκη Μ., Πρωτοψάλτη Ν.

ΑΟ Νέοι Βύρωνος (Παπαδούρης Μ.): Μαγκαβέτσου Μ., Παλλά Λ., Σερόλη Ζ., Ιατρίδου Φ., Αραμπατζάκου Π., Χατζηκωνσταντίνου Α., Μηλιώνη Κ., Φαρμακίδη Γ., Νικολάου Σ., Παλλά Α., Κρητικού-Τσαμάλη Α., Παπαγεωργίου Μ.


Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ακόμα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΣ Πεντέλης Μπούρας Βασίλης , ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Αλλαγιάννης Κώστας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Στουραΐτης Γιάννης, ο Γεν.Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Σύλλας Χρήστος, τα μέλη της ΕΟΠΕ Τατούλης Μιχάλης, Τουρσούγκα Παναγιώτα, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Μαυρικίδης Σταύρος, το μέλος της ΔΕ της ΕΣΠΑΑΑ Γεωργίου Δημήτρης και οι ΠΟΠ Μολυβάς Κώστας και Κυριάκου Φώτης .


Η ΕΣΠΑΑΑ ευχαριστεί το Σύλλογο του ΣΦΑ Μελλισίων΄΄ Ο Φοίβος΄΄ για την υποστήριξή του στην διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Πεντέλης για την παραχώρηση του γηπέδου και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση, όπως επίσης στους αθλητές –προπονητές –παράγοντες-διαιτητές και τους απλούς φιλάθλους που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να διεξαχθεί μια εξαιρετική διοργάνωση που μετατράπηκε σε γιορτή του βόλεϊ.

1 σχόλιο

  • Comment Link proposal Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 17:44 posted by proposal

    Πρόταση προς την ΕΣΠΑΑΑ. Του χρόνου τους τελικούς να τους πάτε στους Μολάους... έτσι για την ανάπτυξη ρε γαμώτο!!!

    Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν και στους προπονητές για το ήθος και το θέαμα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ