1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2021 23:32

Σερβική ομοσπονδία: «Ήταν μια ρατσιστική κίνηση. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους θιγέντες» (vid)

Συγγνώμη και επίσημα ζήτησε με δύο αναρτήσεις από το Twitter της, η Σερβική ομοσπονδία σε σχέση με την ρατσιστική συμπεριφορά που έδειξαν δύο αθλήτριες της, στο χθεσινό αγώνα με την Ταϊλάνδη, o οποίος έληξε 3-0 για την ομάδα της Σερβίας.

Εκπρόσωπος της διοίκησης της Ομοσπονδίας παραδέχτηκε ότι οι κινήσεις των δυο παικτριών που έπιασε και η τηλεοπτική κάμερα, συνιστούν ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία όμως δεν έγινε με πρόθεση αλλά από ανοησία των αθλητριών. Επίσης ανέβασαν φωτό όπου Ταϊλανδέζες και Σέρβες αθλήτριες έφευγαν ύστερα από το μεταξύ τους παιχνίδι αγκαλιασμένες αλλά και βίντεο όπου στα αποδυτήρια και πάλι οι παίκτριες ήταν μαζί.

Οι ανακοινώσεις της Σερβικής ομοσπονδίας ανέφεραν:

"Σε παρακαλούμε, μην το χαλάσετε. Η Sanja (Τζούρτζεβιτς) γνωρίζει το λάθος της και ζήτησε αμέσως συγνώμη από ολόκληρη την ομάδα της Ταϊλάνδης. Ήθελε μόνο να δείξει στους συμπαίκτες της ΄΄Ας αρχίσουμε να παίζουμε άμυνα σαν κι αυτούς τώρα’’, δεν εννοούσε κάτι προσβλητικό. Φυσικά, ήταν όμως κάτι ατυχές. Ήταν κάτι απαράδεκτο;Ναι ήταν. Αν ήταν ρατσιστική χειρονομία; Ναι.

Αυτό που υποστηρίζουμε είναι ότι δεν υπήρχε πρόθεση ή κακία. Αυτή η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε το αποτέλεσμα της χειρονομίας της. Τα κορίτσια μας δεν είναι ρατσιστικά με κανένα τρόπο. Ζητούμε συγγνώμη ειλικρινά από όλους τους θιγέντες» ανέφερε το κείμενο της OSSRB (Σερβική ομοσπονδία).

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ