1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2021 15:55

Ιταλία: Αποσύρθηκε για δεύτερη φορά η Φραντσέσκα Πιτσινίνι

Η αθλήτρια «είδωλο» του ιταλικού και διεθνούς βόλεϊ, Φραντσέσκα Πιτσινίνι, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για δεύτερη και οριστική φορά από τα γήπεδα στα 42 της χρόνια.
Η Πιτσινίνι μια από τις ωραιότερες και πιο σέξι ακόμη αθλήτριες του κόσμου, έριξε αυλαία σε μια φανταστική καριέρα , στην οποία αγωνίστηκε σε 10 διαφορετικές ομάδες, τελευταία ήταν η Μπούστο Αρσίζιο με την οποία έφτασε στον ημιτελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ηταν 503 φορές διεθνής με την «Σκουάντρα Αντζούρα» με την οποία κατέκτησε έναν Παγκόσμιο κύπελλο, ένα χρυσό σε World Grand Champions Cup, και δύο κατακτήσεις Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επίσης σε συλλογικό επίπεδο μάζεψε, 7 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ, 5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας. Το Σεπτέμβριο του 2019 ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι αποσύρεται αλλά επέστρεψε πολύ γρήγορα στα γήπεδα, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020 για χάρη της Μπούστο Αρσίζιο. Στα επόμενα σχέδια της είναι η ενασχόληση με την προπονητική και η δημιουργία οικογένειας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ