1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2021 23:50

Iταλία: Στο στόχαστρο της Μόντσα τα «μαύρα διαμάντια» της Κονελιάνο

Μετά την απόφαση της Πιατσέντζα να βάλει ψηλά τον πήχη στην ανδρική της ομάδα και να «κυνηγήσει» σούπερ σταρ για την ενίσχυση της, στο ίδιο μονοπάτι αναμένεται να προχωρήσει και η γυναικεία ομάδα της Μόντσα.

Σύμφωνα με ιταλικά σαϊτ η Μόντσα που ειναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόταση στους μάνατζερ που εκπροσωπούν τις δύο διεθνείς Ιταλίδες Πάολα Εγκονού και Μίριαμ Σύλλα, οι οποίες αγωνίζονται στην πρωτοπόρο Κονελιάνο και την οδηγούν από νίκη σε νίκη (αήττητη το 2020).

 Τα δύο «μαύρα διαμάντια», η 22 χρόνη (1μ 93, διαγώνια) Εγκονού που είναι Νιγηριανής καταγωγής και η (25 χρόνη 1μ 84 ακραία) Σύλλα, η οποία κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενημερώθηκαν για το πρότζεκτ της Μόντσα, και περιμένουν να ακούσουν τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας τους της Κονελιάνο, για τους στόχους της επόμενη σεζόν και αν σκοπεύει να τους αυξήσει τους μισθούς τους, ώστε να λάβουν την τελική τους απόφαση, σε ποιο σύλλογο θα παίζουν του χρόνου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ