1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2020 15:32

FIVB: Σε Κροατία και Πορτογαλία οι όμιλοι του Challenger Cup 2021 ανδρών και γυναικών

Η Κροατία και η Πορτογαλία θα είναι οριστικά οι οικοδεσπότες του τουρνουά εθνικών ομάδων, Volleyball Challenger Cup (VCC) γυναικών, και ανδρών αντίστοιχα οπως ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία (FIVB) που εχει στόχο να αναδείξει εθνικές ομάδες που δεν μπορούν να  πάρουν μέρος σε παγκόσμια πρωταθλήματα η σε Ολυμπιακά τουρνουά. Συγκεκριμένα το Ζαντάρ στην Κροατία, και το Γκοντόμαρ στην Πορτογαλία, είναι οι πόλεις που θα γίνουν οι αγώνες των έξι εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, απο 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2021.

Στο Τσάλεντζερ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν: η κάθε διοργανώτρια χώρα, οι δύο κορυφαίες ομάδες του CEV Volleyball European Golden League 2021.Οι υπόλοιπες τρεις κενές θέσεις θα καλυφθούν από τρεις ομάδες που δεν θα πάρουν μέρος στο Nations League 20021 και ανάλογα την κατάταξη που θα έχουν παγκόσμιο raking της FIVB (από τις 31 Μαρτίου 2021).

  Υποψήφιες είναι η πρωταθλήτρια της NORCECA (ομοσπονδία Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής), η κορυφαία ομάδα της AVC (Ασιατική ομοσπονδία)για τον όμιλο γυναικών και η κορυφαία ομάδα από την CAVB (Ομοσπονδία Αφρικής) για τους άνδρες

Επίσης δικαίωμα συμμετοχής θα έχει η κορυφαία ομάδα από το CSV (Oμοσπονδία Ν. Αμερικής) η από την Αφρική για το τουρνουά γυναικών και η πρώτη ομάδα από το AVC (Ασία) ή  CSV (Αφρική) για το τουρνουά ανδρών. Επιπλέον, οι πρωταθλητές του Τσάλεντζε 2021 θα κερδίσουν μια πολυπόθητη θέση στο FIVB Volleyball Nations League 2022

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ