1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2020 22:51

Σοκ στην Ιαπωνία με την απόσυρση της Σινάμπε

Σοκ για το βόλεϊ της Ιαπωνίας, καθώς η βασική διαγώνια της εθνικής γυναικών Ραϊσα Σινάμπε, ανακοίνωσε ξαφνικά την απόσυρσης της από την ενεργό δράση.

Η απόφαση της 29 χρονη (1μ74) παίκτρια της Χισαμίτσου Σπρινκς,προκάλεσε αρχικά την έκπληξη και στη συνέχεια την δυσαρέσκεια της Ιαπωνικής ομοσπονδίας αλλά και των φιλάθλων του βόλεϊ αφού σε ένα χρόνο από τώρα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Τόκιο, και ολοι περίμεναν ότι θα ήταν παρούσα, στην προσπάθεια της εθνικής γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η ίδια στις δηλώσεις της τόνισε: «Αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Άρχισα να παίζω βόλεϊ στην πρώτη τάξη του δημοτικού, ήταν όλη μου η ζωή. Δεν είναι εύκολο να αποσυρθείς από το βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια 11 ετών μετά την ένταξή μου στο Hisamitsu Springs, είχα κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά άντεξα και κατάφερα να συνεχίσω να πάιζω βόλεϊ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με υποστήριξαν»,δήλωσε η Σινάμπε στην ιστοσελίδα των Springs, με την οποίες κέρδισε 5 εθνικά πρωταθλήματα και 6 κύπελλα σε αυτά τα 11 χρόνια.  Επίσης με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, η Σινάμπε κατέκτησε το 2017 το Ασιατικό Πρωτάθλημα και βγήκε MVP του τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ