1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 22:30

Τον Πιότρ Γκρούζκα θέλει η Λότος Τρέφλ

Η πολωνική Λότος Τρέφλ Γκντασκ συνεχίζει την προσπάθεια να κτίσει μια δυνατή ομάδα καθώς μετά την απόκτηση του Ρόμπερτ Μίλσζαρεκ φουντώνει η φημολογία και για τον Πιότρ Γκρούζσκα με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον πολωνό επιθετικό. 

 

«Ενδιαφερόμαστε για τον αθλητή, όπως ακριβώς και για πολλούς άλλους», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτερ Πρόπερ, απαντώντας στην έντονη φημολογία που έχουν δημιουργήσει τα μέσα της χώρας τις τελευταίες ημέρες, στο περιθώριο σχολιασμού του για την σύναψη συμβολαίου με τον Ρόμπερτ Μίλσζαρεκ.

Παράλληλα έντονα ακούγεται και το όνομα του Πέτερ Πίαρς που αγωνίστηκε στην Όλστιν. Ο Πρόπερ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και για αυτόν τον παίκτη, υπογραμμίζοντας όμως πως δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον Πίαρς: «Έχει προταθεί το όνομά του στις μεταξύ αμς συζητήσεις και είναι μια πρόταση που πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά. Πρόκειται για έναν ενδιαφέροντα και έμπειρο παίκτη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Ο προπονητής μας τον ξέρει καλά, από την θητεία του στην Όλζστιν, οποότε ξέρει περισσότερα για εκείνον, τόνισε ο ισχυρός άντρας της Λότος Τρεφλ.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ