1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2020 23:33

Το βόλεϊ αποκατέστησε την τιμή και την υπόληψη του!

Τελικά το βόλεϊ κατάφερε να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του. Η περίφημη πανεπιστημιακή έρευνα του Πολυτεχνείου του Τορίνου που είδε το φώς της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και αναδείκνυε το βόλεϊ το πιο επικίνδυνο άθλημα για την μετάδοση του κορονοιού, αποδείχτηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας η αν προτιμάτε "κουτσομπολιό" της κακιάς ώρας.

Η υποτιθέμενη σοβαρή έρευνα που είχε κάνει τεράστιες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο προπονητικός θρύλος, Χούλιο Βελάσκο να βγουν από τα ρούχα τους , κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Η τελική έκθεση των 404 σελίδων του Πολυτεχνείου του Τορίνο, με τίτλο “Ο αθλητισμός ξεκινάει ξανά με ασφάλεια”, που παρουσίασε η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή, και δόθηκε επίσημα στην δημοσιότητα, καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό της περίφημης "εγκυρης έκθεσης" που είχε γραφτεί στον παγκόσμιο Τύπο, και στα διάφορα αθλητικά σάιτ, για την επικινδυνότητα του αθλήματος, και μάλιστα το «αθωώνουν» πανηγυρικά.

Οι βαθμολογίες του σχετικού πίνακα για την επικινδυνότητα κάθε αθλήματος αναφορικά με την διασπορά του κορονοιού που αρχικά είχαν προκαλέσει την οργή, και οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στην τελική έκθεση, ήταν οι επιστημονικά σωστές που έδειξαν ξεκάθαρα την αλήθεια.

Το βόλεϊ είναι από τα πιο ασφαλέστερα αθλήματα και πολύ πιο πίσω από το μπάσκετ και τα 800 μέτρα στο στίβο που είναι τα αθλήματα που κατέκτησαν την κορυφή της συγκεκριμένης βαθμολογίας.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Τορίνο υποστήριξαν, ότι όσα δημοσιεύτηκαν κυρίως σε βάρος του βόλεϊ, ήταν μια ψεύτικη διαρροή πληροφοριών που είχαν σαν σκοπό να «τορπιλίσουν» την έρευνα του Πολυτεχνείου, και να την παρουσιάσουν ως αναξιόπιστη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ