1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2020 16:33

Bραζιλία: Τίτλοι τέλους και στην καριέρα του Σιντάο

Την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε, ο 37χρονος Βραζιλιάνος βετεράνος και πρώην διεθνής, Σίντνεϊ Ντο Σάντος Τζούνιορ «Σιντάο».

Ο τελευταίος που οδήγησε την «σελεσάο» στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών το 2010, καθώς και στο καρέ τίτλων του Volleyball Nations, δύο φορές του World Grand Champions Cup και ο τρεις φορές του πρωταθλήματος της Νότιας Αμερικής (αναδείχτηκε μία φορά MVP και κορυφαίος μπλοκερ), αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του για οικογενειακούς λόγους. 

Ο πολύπειρος κεντρικός, που φέτος έπαιξε στην Sesi-SP αποκάλυψε την απόφασή του σε ζωντανή συνέντευξη στα κοινωνικά μέσα του SporTV, και υποστήριξε ότι το έκανε για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. 

Όπως είναι γνωστό, αυτός και η σύζυγός του, που είναι επίσης η γνωστή βολεϊμπολίστρια, Ντάνι Λινς και χρυσή Ολυμπιονίκης του 2012, έχουν μια δίχρονη κόρη που χρειάζεται την φροντίδα των γονιών της. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ