1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2020 14:39

Βραζιλία: Παράταση αναστολής για ένα μήνα του πρωταθλήματος ανδρών

Την παράταση για ένα μήνα της αναστολής του πρωταθλήματος ανδρών, αποφάσισαν στην Βραζιλία. Μετά την χθεσινή απόφαση των σωματείων του γυναικείου πρωταθλήματος για την οριστική διακοπή των αγώνων και την μη ανάδειξη πρωταθλήτριας μετά από 44 χρόνια, οι ανδρικές ομάδες θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να μην χαθεί η σεζόν.

Με ψήφους 10-3 αποφασίστηκε η παράταση για ένα μήνα της αναστολής της «Banco do Brasil Superliga», με την ελπίδα η κατάσταση να είναι βελτιωμένη, διαφορετικά και εκεί θα μπει «λουκέτο», όπως και στις γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βραζιλιάνικης ομοσπονδίας:

«Η CBV αντιλαμβάνεται ότι σε αυτό το σημείο η καλύτερη απόφαση θα ήταν η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά όπως πάντα, έθεσε σε ψηφοφορία το θέμα και με 10 ψήφους υπέρ και 3 κατά, αποφασίστηκε να συναντηθούμε και πάλι όλοι ξανά σε ένα μήνα, και να αναλυθεί η κατάσταση και οι δυνατότητες για μια ακόμη φορά.Στο  μεταξύ, το Banco do Brasil Superliga παραμένει ανασταλμένο». δήλωσε ο Renato D'Avila εκπρόσωπος της CVB.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ