1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2013 14:45

Πολωνέζα η Άνταμς για χάρη της Γκορνίτσα

Πολωνέζα η Άνταμς για χάρη της Γκορνίτσα ©cev.lu
Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα γυναικών της Πολωνίας αλλά και την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτριες της τάουρον ΜΚS Ντάμπροβα Γκόρνιτσα απολαμβάνουν τις διακοπές τους την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τις εναωνίως τις μετεγγραφές για την επόμενη σεζόν.

Η αμερικανίδα μπλοκέρ Ρέιτσελ Άνταμς, ήταν η πρώτη παίκτρια που υπέγραψε με την ομάδα μετά την αποχώρησή της από την Πάλατς Μπούντγκοτζ.  Η Άνταμς, 23 ετών, φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Εθνική των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της Τάυρον, Ρόμπερτ Κόκμα, τόνισε για την Ανταμς: «Θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα. Χρειαζόμασε μια καλή μπλοκέρ για να ενισχύσουμε την άμυνα μας. Το προσωπικό μου με διαβεβαίωσε πως έχει τις δυνατότητες να καλύψει αυτή την ανάγκη».

Παράλληλα  επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Φράουκ Ντίρικχ από την ομάδα και την μεττεγραφή της στην Ιμπέλ Ρόκλαου. Στην ομάδα παραμένουν οι Τζοάννα Στάνιουχα-Σζούρεκ, Ελζμπιέτα Σκoβρόνσκα, Αλεξάντρα Λινιάρσκα, Κριστίνα Στρασζ και Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ