1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2013 21:50

Ο Πράντι πάει στη Λιόν και εγκαταλείπει το καμπιονάτο μετά από 37 χρόνια

Έτοιμος να ξενιτευτεί μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α1 Ιταλίας, είναι ο πρώην πλέον προπονητής της Λατίνα, Σιλβάνο Πράντι. Ο έμπειρος Ιταλός προπόνητης συμφώνησε με τη γαλλική Λιόν, που θέλει να κάνει μια δυναμική χρονιά μετά την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Πράντι είναι ο τέταρτος ιταλός προπονητής που δουλεύει στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά τοn Μέντεϊ (Ναρμπόν), Ζανίνι (Μποβέ) και Μαρκέσι (Λε Κανέ, γυναίκες).

Ήταν τη σεζόν 1976 - 1977, όταν έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής στον πάγκο της Τορίνο. Από τότε έχει προπονήσει για 12 χρόνια την Τορίνο, 5 χρόνια την Πάντοβα, 10 χρόνια συνολικά την Κούνεο (σε δύο θητείες), 2 χρόνια την Μετσεράτα, 2 την Φεράρα, 2 την Τρεντίνο, 2 τη Μόντενα και 2 τη Λατίνα.

Έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, 1 ιταλικό Σούπερ Καπ, 1 πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Τσάμπιονς Λιγκ) για το ιταλικό βόλεϊ το 1980, 3 Κύπελλα Κυπελλούχων (σημερινά Τσάλεντζ Καπ), 2 CEV Cup και 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ