1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2013 15:26

«Φεύγω χαρούμενος από την Τουρκία και εξετάζω προτάσεις» (video)

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ βρέθηκε στη Χίο και παρακολούθησε την έκτακτη προπόνηση της ακαδημίας Νηρέας - ΦΟΚ.  O Κολομβιανός πό την Σμύρνη στην Αθήνα με ενδιαμεσο σταθμό το νησί. Μίλησε για την Ελλάδα, την περπέτεια του τουρκικού πρωταθλήματος και τη συνέχεα της καριέρας του. Κλείνοντας έδωσε την συμβουλή του στα κορίτσια, που πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διακριθούν.

«Εδώ πέρασα πολύ καλά. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Στην Τουρκία ήταν δύσκολα. Ήταν διαφορετική η κουλτούρα.Δόξα τω θεώ, τα τρία χρόνια πέρασαν γρήγορα. Τα πράγματα πήγαν καλά και έφυγα από εκεί χαρούμενος. Έχω προτάσεις. Θα τις εξετάσω για να κάνω την καλύτερη επιλογή», ήταν μεικά από τα λόγια του.

Πηγή βιντεο: sportschios.gr

Media

2 σχόλια

  • Comment Link attikarxis Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 17:50 posted by attikarxis

    χαχαχαχ...μπας σε καλο σου...γελασα...ο φοινικας θα κατεβασει και αλλο το budget φετος...με τι λεφτα θα τον παρει ? με 40-50 χιλιαρικα δεν παει ο Αγκαμεζ στον φοινικα...το κασε του ειναι πολυ παραπανω...

  • Comment Link Arkas Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 15:45 posted by Arkas

    Το δρομολογιο λει...Σμυρνη-Μυτιληνη-ΣΥΡΟ.Θα με θυμηθειτε.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ