1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2018 20:55

Σέρτζιου Στάνκου:«Δείξαμε θέληση και χαρακτήρα, συνεχίζουμε για τον επόμενο γύρο»

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ επί της  BBSK Κωνσταντινούπολης αλλά με τελική επικράτηση στο «χρυσό» σετ με 13-15 ο «δικέφαλος» πήρε την πρόκριση για τον Γ΄γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ και ο προπονητής της ομάδας Σέρτζιου Στάνκου μίλησε για την σημαντικότητα της νίκης και την συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση.
Αναλυτικά όσα είπε «Παίξαμε 11 γεμάτα σετ με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και όλα κρίθηκαν στο τέλος. Παρά την κούραση δείξαμε και θέληση και χαρακτήρα και αυτό είναι που με ικανοποιεί περισσότερο. Ο αγώνας ήταν σκληρός και νευρικός με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες. Κάναμε σωστή διαχείριση δυνάμεων και τακτικής. Θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση και την πήραμε. Αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Μπράβο σε όλους τους παίκτες μου και ειδικά στον Σαφράνοβιτς που έκανε ηρωική προσπάθεια για να βοηθήσει. Η πράξη του έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Πανηγυρίζουμε απόψε και από αύριο προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες του γ΄γύρου. Μας βοηθάει πολύ το ρεπό στο πρωτάθλημα. Θα ανασυνταχθούμε και θα οργανωθούμε για τον πρώτο αγώνα του γ΄γύρου που είναι σε μία εβομάδα. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ