1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2016 14:03

Αποθεώθηκε ο Ζαγκούμνι στο αντίο του

Ο Πολωνός Πάβελ Ζαγκούμνι έβαλε τέλος στην καριέρα του, τιμώμενος παρουσία πολλών αστέρων του παγκοσμίου  βόλεϊ και 12.000 θεατών.
Και τι πιο τιμητικό να αποσύρεται ένας αθλητής φορώντας τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Η Πολωνία νίκησε με 2-1 (25-21, 25-22, 25-27) του διεθνείς αστέρες στην Σπόντεκ Αρένα στο Κατοβίτσε σε ένα αγώνα που οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον Ζαγκούμνι.

Οι Πολωνοί παρουσιάστηκαν με τους Βινιάρσκι, Πλίνσκι, Ζαγκούμνι, Βλάζλι, Καντζίεβιτς, Κούμπιακ, Γκάτσεκ (λ), Ιγκνάσιακ (λ), Περ, Γκλινκα, Στέλμαχ, Μοζντονεκ, Νιβακόφσκι και Ζιομπράφσκι,

Παγκόσμιοι αστέρες ήταν οι: Νικόλοφ, Ντε Ζόρζι, Λι, Σαμικά, Σελιβάνος, Τζίμπα, Τζιάνι, Ν. Γκρίμπιτς, Ίβοβιτς, Γκάμοβα, Αντιγκά, Μπίτενκουρτ, Αναστάζι, Σαλπάροφ, Λίσινατς, Μασίας, Φιέλ και Λεόν. Ο τελευταίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Πολωνίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ