1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2016 10:43

Τέλος ο Φιλίποφ από την Ουκρανία, διαλύεται η Χάρκοβο

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ουκρανίας αποτελεί ο Γιούρι Φιλίποφ και την ίδια ώρα που η... ισόβια πρωταθλήτρια Λοκομοτίβ Χάρκοβο ανακοίνωσε τη διάλυσή της λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Η εξέλιξη με την Εθνική Ουκρανίας μάλιστα αφορά τον Σωτήρη Δρίκο και τους παίχτες του, αφού η Ουκρανία είναι αντίπαλος της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νέος πρόεδρος Μιχαήλ Μέλνικ ζήτησε από τον Φιλίποφ να του παρουσιάσει το πλάνο που έχει για την ομάδα. Τότε ο Φιλίποφ αντέδρασε αφού δεν είχε μάθει ακόμα το μπάτζετ της προετοιμασίας.

«Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν το ρόλο του ‘αυτονομιστή’ μέσα στην ομοσπονδία, αλλά βρήκαν λάθος μέρος. Σύντομα θα υπάρξει νέος προπονητής, αυτός που θέλουμε εμείς», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο οργισμένος πρόεδρος. Στη συνέχεια κατέβασε το ποστάρισμα αλλά΄ήταν αργά.

Τότε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ζήτησε εξηγήσεις από τον Μέλνικ ο οποίος του είπε ότι «αυτονομιστές» είναι ο ίδιος και ο Φιλίποφ.

«Αν μας αποκαλέσεις ξανά έτσι θα τα πούμε στα δικαστήρια», του απάντησε ενώ παράλληλα του ανακοίνωσε την παραίτηση του ιδίου αλλά και του προπονητή της εθνικής.

Έτσι ο Γιούρι Φιλίποφ ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ όλοι οι παίχτες της Λοκομοτίβ είναι ελεύθεροι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ