1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-07-2015 20:44

«Οι παίκτες δεν θα έπρεπε να αλλάζουν Εθνική ομάδα, αλλά...»

Την επιθυμία να αγωνιστεί για την Εθνική Πολωνίας έχει εκφράσει ο Γουιλφρέντο Λεόν, που όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Ο προπονητής της ΕΘνικής Πολωνίας, Στεφάν Αντιγκά δήλωσε: 
«Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξω γνώμη. Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις την Εθνική ομάδα και να παίζεις για άλλη χώρα γιατί είναι άδικο κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο, αφού το σύστημα δουλεύει με αυτό τον τρόπο τη δεδομένη στιγμή και ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου θέλει να παίξει για την Πολωνία, είναι ευπρόσδεκτος. Αν έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε».

Σχετικά άρθρα

  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Χωρίς τους Άλμπο και Σαντοβάλ και πάλι ο ΠΑΟΚ
    Ο ΠΑΟΚ έχει αναχωρήσει για το Βραχάτι για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, χωρίς όμως να έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Κουβανούς Άλμπο και Σαντοβάλ.
  • Ευρωπαϊκό Κ17: Τέταρτη ήττα της Ελλάδας με 3-1 από την Πολωνία
    Την τέταρτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 που διεξάγεται στην Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική παμπαίδων.
  • Επιστροφή Κουβανών στον ΠΑΟΚ
    Πιστός στην καλή παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ με τους Κουβανούς (Χιμένες, Σεπεδα), αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα, τρεις παίκτες από την  Κούβα, όπως αποκάλυψε σε άρθρο του το Θεσσαλονικιώτικο σαϊτ, ΙΝPAOΚ για να μπορέσει να επιστρεψει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.Ο
  • «Ματς κατς» με Νώντα πρώτο ρέφερι και νίκη της Ζενίτ επί της Περούτζια 3-2 (foto)
    Στον αγώνα της χρονιάς που είχε και ελληνικό χρώμα λόγω της παρουσίας του πρώτου διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου, η Ζενίτ Καζάν παρουσία 4.000 θεατών στο «Πάλα Μπαρτόν» της Περούτζια νίκησε την τοπική ομάδα του Λορέντζο Μπερνάρντι με 3-2 σετ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ