1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-06-2015 21:59

«Φρένο» στις μεταγραφές η Ρωσία

Σε μία ενδιαφέρουσα απόφαση πέρασε η Ομοσπονδία της Ρωσίας όσον αφορά τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα απαγόρευσε τις διεθνείς μεταγραφές για τις εγχώριες ομάδες κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.
Η Ρωσία κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, έτσι η Ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Πιθανόν να μην υπάρξουν άλλες διεθνείς μεταγραφές για τους Ρώσους αθλητές αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει άλλα πιστοποιητικά μεταγραφών για την δεδομένη σεζόν, εκτός ειδικών περιπτώσεων. Αυτό σημαίνει πως οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν την χώρα και να αγωνιστούν στο εξωτερικό χωρίς κάποια ειδική άδεια. Η ειδική αυτή άδεια θα μπορεί να δοθεί σε παίκτες οι οποίοι προκειμένου να βελτιωθούν για την Εθνική Ομάδα, πρόκειται να αγωνιστούν σε πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ