1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2014 20:30

Μπρούνο: «Θέλουμε ξανά τους Ρώσους στον τελικό»

Η Βραζιλία επέκτεινε σε 11 ματς το νικηφόρο σερί της, ωστόσο, σύμφωνα με τον αρχηγό της, Μπρούνο, υπάρχουν ακόμα πολλές μάχες για την ομάδα του.

«Η νίκη με τη Ρωσία κι η πρωτιά ήταν πολύ σημαντικές για μας. Μας δίνει πλεονέκτημα. Είναι πάντα ωραίο να νικάς, αλλά δε το θεωρώ πλεονέκτημα απέναντι στους Ρώσους. Σ' όλο το τουρνουά ακολουθούσαμε τη Ρωσία, και τώρα μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε εναντίον τους, πριν τα πραγματικά κρίσιμα ματς. Ήταν για μας ένα πολύ δυνατό τεστ σε πολύ υψηλό επίπεδο και ως εκεί. Τα ματς Βραζιλία-Ρωσία πάντα εμπεριέχουν κάποια παιχνίδια μυαλού, αυτό ομορφαίνει το βόλεϊ. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή τη λογική, ωστόσο δεν πρέπει να παίρνει μεγαλύτερη έκταση μέσα μας. Είναι μέρος του αθλητισμού, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα ματς», είπε ο πασαδόρος των Βραζιλιάνων, ο οποίος σχολίασε και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Πολωνοί φίλαθλοι:

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα που δε μπορώ να περιγράψω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, εκτιμάμε αφάνταστα την συμπαράσταση τους. Είναι λες και παίζουμε σπίτι μας. Αγαπάμε το Κατοβίτσε!», ενώ συμπλήρωσε για ενδεχόμενη νέα συνάντηση με τη Ρωσία:

«Θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και να τους ξαναβρούμε εκεί απέναντι μας. Είμαι σίγουρος ότι κι εκείνοι θέλουν το ίδιο, για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Οπότε ας ελπίσουμε σε τέτοιο τελικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ