1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-09-2014 23:22

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Σούξο

Μια σπουδαία καριέρα έφτασε στο τέλος της. Ο Ντόναλντ Σούξο σταματάει το βόλεϊ σε ηλικία 38 ετών.

«Μετά από πολλά χρόνια ανταγωνισμού στο πιο υψηλό επίπεδο βόλεϊ, ήρθε η ώρα να μπω σε πραγματικό χώρο εργασίας. Είμαι συγκινημένος για τις νέες ευκαιρίες, σκέψεις, συμβουλές και προκλήσεις. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω για το καλύτερο», ανακοίνωσε ο Αμερικανός πασαδόρος με καταγωγή από την Αλβανία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της αλβανικής Σκεντερμπέου, αλλά γρήγορα πήγε στην Αμερική και το Πανεπιστήμιο της Νοτίου Καλιφόρνια.

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2005-06 και στην ΕΑΠ τη σεζόν 2007-08. Εκτοτε πέρασε από μεγάλες ομάδες, ενώ την τελευταία σεζόν την πέρασε στην Τρεντίνο.

Μέλος της Εθνικής ΗΠΑ, έχει κερδίσεις 2 χρυσά Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής (2003, 2005) και ένα ασημένιο (2011). Επίσης μετράει ένα χρυσό στο World League το 2008, ένα ασημένιο το 2012 και μια δεύτερη θέση στο Γκραντ Τσάμπιονς Καπ του 2005

Τελευταία του επιτυχία ήταν το Σούπερ Καπ Ιταλίας που κέρδισε πέρσι με την Τρεντίνο (αναδείχθηκε και MVP).
Olympiakos-2016-suxho





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ