1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2014 15:59

Ανακαλύπτοντας το Baskent Volleyball Hall της Άγκυρας

Με τον πυρετό του φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ ζουν τις τελευταίες μέρες στην Άγκυρα της Τουρκίας. Η Τουρκική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες μια διαφημιστική εκστρατεία και ένα από τα αξιοθέατα μπορεί να βρεθεί κοντά στο Baskent Volleyball Hall και την πανεπιστημιούπολη.

Το πανεπιστήμιο αυτό είναι δημόσιο και απασχολεί πάνω από 70.000 φοιτητές και έχει ανακαινιστεί πλήρως για τις ανάγκες του φάιναλ-4 ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα σταματήσει και θα το επισκεφτεί. Μέσα στο μουσείο αυτό μπορεί κάποιος να βρεί τρόπαια, μετάλλια παλιότερων διοργανώσεων για να θυμηθεί ο κόσμος το βόλεϊ, ενώ σε μία ξεχωριστή θέση βρίσκονται τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν οι νεάνιδες της Εθνικής Τουρκίας το 2011 στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Baskent στα τούρκικα σημαίνει πρωτεύουσα (capital) και το Baskent Volleyball Hall ξεχωρίζει ως ένα εκτεταμένο πρόγραμμα που η Τούρκική Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει με σκοπό να αυξήσει την δημοτικότητα της πετοσφαίρισης.

Ολόκληρη η χώρα αγαπάει και αγκαλιάζει το βόλεϊ και από σήμερα χιλιάδες κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο για να δεί τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες φωτογραφίες: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ