1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2014 01:54

Σε... περσικό χαλί πατάει ο Μπερνάρντι

Οι ιρανοί αποχαιρέτησαν με κάθε μεγαλοπρέπεια τον Χούλιο Βελάσκο στον οποίο και απέδωσαν ύψιστες τιμές για το έργο που έκανε στις Εθνικές ομάδες του Ιράν αλλά και για τις επιτυχίες που έφερε στο ιρανικό βόλεϊ. Παράλληλα, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του ιρανικού πρακτορείου IRNA η ηγεσία της ιρανικής ομοσπονδίας έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Λορέντζο Μπερνάρντι για να αναλάβει την σκυτάλη από τον Βελάσκο.
Ο Μπερνάρντι επί του παρόντος είναι προπονητής της πολωνικής Γιαστρέμπσκι που αγωνίζεται και ο Ντίμα Φιλίποφ και έχει φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ο Μπερνάρντι θα καθοδηγήσει το Ιράν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην... Πολωνία!

Ο Χούλιο Βελάσκο επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργεντινή και καταστρώνει τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς θα είναι ο προπονητής στη θέση του Χαβιέ Βέμπερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ