1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-12-2013 20:08

Η Μαρίν σας εύχεται χρόνια πολλά...

Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλους, έτσι και για την όμορφη Μαρίν Απίτζ, πασαδόρο ης γερμανικής Ντρέσντνερ

Η όμορφη πασαδόρος μοιράζεται στην CEV την εμπείρια της από το Χριστουγεννιάτικο τοπικό πανηγύρι Striezelmarkt στην πόλη του Ντέσντεν, καθώς και τις συνηθειές της αυτές τις γιορτινές μέρες.

«Λατρεύω τα Χριστούγεννα και διασκεδάζω πολύ αυτές τις μέρες, ξεκινάω να στολίζω το σπίτι μου αρκετά νωρίς και το απολαμβάνω», ήταν τα πρώτα της λόγια. 

Στην συνέχεια τόνισε πως το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν η νίκη στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, όπου ταξίδεψαν στην Γαλλία για την αναμέτρηση με την Μπεζιέρ: «Κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Μπεζιέρ και αυτό ήταν ένα θαυμάσιο Χριστουγεννιάτικο δώρο».

Κλείνοντας η Μαρίν Απίτζ έκανε την δικιά της ευχή για το 2014: «Ίσως να ακούγεται λίγο κοινότοπο, αλλά η υγεία είναι το πράγμα που είναι πιο σημαντικό για μένα. Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με αυτό που έχω. Γι 'αυτό απλά θα ήθελα να μείνει και να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, και τότε η επιτυχία θα έρθει. Φυσικά, μακάρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η ευχή που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί με όλους τους άλλους φορείς της Ντρέσντνερ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ