1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2016 21:58

Aποσύρεται ο Μαυρομάτης από την ΕΟΠΕ, ενεργός για την ΕΟΕ!

Μία ημέρα μετά τον Γιώργο Μελισσουργό αποσύρεται από τον προεκλογικό στίβο των αρχαιρεσιιών της ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος του προηγούμενου Δ.Σ. Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Με γραπτή του δήλωση ανακοινώνει την αποχώρηση του ως υποψήφιος για τις εκλογές στην ομοσπονδία αλλά τονίζει πως θα διεκδικήσει το χρίσμα του εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όπου γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ του Σπύρου Καπράλου και του Ισίδωρου Κούβελου. Ο Μαυρομάτης ανέλαβε τα ηνία της ΕΟΠΕ στις 30 Ιουλίου 2010 και μέχρι στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. Η δήλωση Μαυρομάτη:

«Μετά τις αρχαιρεσίες της 3ης Σεπτεμβρίου που δεν ανέδειξαν διοίκηση στην Ε.Ο.ΠΕ και αναλογιζόμενος τη ζημιά που υφίσταται για το λόγο αυτό το άθλημα, κατέβαλλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάθε δυνατή προσπάθεια, προς κάθε κατεύθυνση, για να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις σε μια οικουμενική διοίκηση

Οι προσπάθειες αυτές απέβησαν άκαρπες για λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν.

Κατόπιν όμως αυτού και μετά από ώριμη σκέψη και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση της διοικητικής αβεβαιότητας, αποφάσισα να μη θέσω ξανά υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Έτσι ολοκληρώνεται ένας κύκλος εικοσι τριών (23) και πλέον ετών στη διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ, από τα οποία τα έξι (6) τελευταία ήταν στη θέση του προέδρου. Καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετήσω το άθλημα μας και παρά τα λάθη, που σίγουρα έγιναν, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου πως έκανα ότι μπορούσα κι ότι το ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία έξι (6) χρόνια επιβίωσε μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, ενώ παρά τα προβλήματα που είχε από το παρελθόν κάνοντας μάλιστα και δύο βήματα μπροστά.

Εύχομαι από καρδιάς η διοίκηση που θα προκύψει να καταφέρει να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα προόδου.

Προσωπικά δηλώνω πως θα παραμείνω ενεργός και εκτός Ομοσπονδίας και θα στηρίξω όλες τις προσπάθειες που θα καταβληθούν με την εμπειρία μου, αλλά και από τις θέσεις που ήδη κατέχω στα διεθνή όργανά.

Θεωρώντας δε ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο άθλημα αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα θα διεκδικήσω την ψήφο των σωματείων για να εκλεγώ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

5 σχόλια

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 16:50 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Αχιλλεα επαιξες πολλα χρονια με το Βολλευ,λοιδορησες κι εδιωξες πολυ κοσμο απο το χωρο για να κανεις το κεφι σου,τα ταξιδια σου και να εχεις τα κονε σου στην Ευρωπη.Αλλα μπερδευτηκες με τα πιτουρα και σε φαγανε οι κοτες.Στο σεναριο λοιπον υπαρχει μια καλη εκδοχη και μια κακη.
    Η καλη ειναι οτι επιτελους φευγεις απο την Διοικηση τουλαχιστον...και η κακη....ειναι οτι μας αναγκαζεις(Μετα την αποχωρηση της παραταξης Μελισσουργου)να κληρονομησουμε μια Διοικηση παλαιας κοπης(Μπελιγρατη style)χωρις οραμα και ικανοτητες για ενα καλυτερο μελλον.
    Το Βολλευ θα σε θυμαται......????????

  • Comment Link kamikazi Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 07:10 posted by kamikazi

    κύριε Ασημακό δεν μας τα λες όλα. Το θέμα δεν είναι τι κάνει η αλεπού.
    Τα αλεπουδάκια που πάνε; Μιλάμε για τα γνήσια τέκνα του Αχιλλέα και τους μεγάλους συνεργάτες του. Το χοντρό, το βαψομαλλιά, τον αμίλητο, τον ωραίο με την ωραία και τόσους άλλους σημαντικούς .
    Δεν μας λες λοιπόν τι θα κάνουν αυτοί; Θα τον ακολουθήσουνε στην...ΕΟΕ ή θα ζητήσουν τη ψήφο των σωματείων για να ολοκληρώσουν το έργο που άφησαν στη μέση; Της διάλυσης του ελληνικού βόλει;

  • Comment Link julio Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 07:00 posted by julio

    Αλλος ένας μεγάλος.. ηγέτης που την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια καθώς το πλοίο που βουλιάζει. Αλλά αυτό με την ΕΟΕ μόνον ο Αχιλλέας μπορούσε να το κάνει. Από τη μία βάρκα...στην άλλη!

  • Comment Link peta to topi popi Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 06:52 posted by peta to topi popi

    μετάφραση: τα έκανα ρόιδο στην ΕΟΠΕ, κόφτε το λαιμό σας οι επόμενοι. Αλλά επειδή οι καρέκλες και οι γνωριμίες μου είναι απαραίτητες (το σοι δικηγόρος θα είμουνα άλλωστε) ψηφίστε με για την ΕΟΕ. Καλά για χαζούς μας περνάει;

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 19:36 posted by pao29

    η ελληνικη αθλητικη οικογενεια με σφιγμενη την καρδια αποχωριζεται ενα εκ των σημαντικοτερων παραγοντων που ωθησαν το βολλευ σε εξωγηινες διαστασεις...θα σε θυμομαστε προεδρε παντα με την αναλογη συναιθηματικη φορτιση και με ριγη συγκινησεως να κατακλυζουν τις σκεψεις μας οταν αυτες ταξιδευουν για να σε βρουν...πιστευω οτι τετοιος παραγοντας δεν θα ξαναπερασει...ευτυχως...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ