1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2013 13:30

Το δάκρυ του Μάριου Γκιούρδα για τον Σαμαρά (video)

Η εμβληματική παρουσία του Μάριου Γκιούρδα στην συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ανόδου Α2 ανδρών ομάδων νησιωτικής Ελλάδας στη Μύρινα της Λήμνου έκλεψε την παράσταση. Παρουσία και της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, ο Γκιούρδα με κόπο έβγαλε τα λόγια του όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για τον Σαμαρά αλλά και για τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που κάνει η Έλενα Δούκα Σαμαρά, ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το εάν θα βοηθούσε και αγωνιστικά την ομάδα της Λήμνου.

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους. Μετά την 4η Ιανουαρίου που χάσαμε το Νίκο έχουμε ένα κενό. Μιλάμε συνέχεια για το πόσο άδικο ήταν που έφυγε ο Νίκος από κοντά μας. Θέλω να πω στην Έλενα να συνεχίσει την προσπάθεια. Παρακαλώ κύριε δήμαρχε να είστε στο πλευρό σας. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Μπορούμε μα προσπάθεια και καλή θέληση να το πετύχουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Η Ελένα να ξέρει πως δεν θα είναι μόνη της και θα είμαστε στο πλευρό της».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Λήμνο ο Γκιούρδας είπε: «Το μόνο που δεν σκέφτομαι είναι να ξαναπαίξω βόλεϊ. Έχω πλέον πολλές υποχρεώσεις. Η ερώτηση όμως με βάζει σε σκέψεις. Το μικρόβιο υπάρχει αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Με κάποιον τρόπο θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα της Λήμνου».

«Θα προχωρήσουμε το όνειρο του Σαμαρά»

«Σας καλοσωρίζω και σας ευχαριστώ. Όταν συζητούσαμε με το Νίκο να πάμε και να ζήσουμε στη Λήμνο δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα αυτές τις στιγμές. Συνεχίζουμε για να έχουν τα παιδιά όνειρο και κίνητρο ώστε να έχουν ιδανικά. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Λήμνου και την ΕΟΠΕ για τη μεγάλη βοήθεια και όλοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Θα είμαστε εδώ και θα προχωρήσουμε το όνειρο του Νίκου Σαμαρά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ